Geen behoefte aan seks na bevalling erg jong naakt

Pasgeboren baby      Vader en kosten baby      Sex na de bevalling    1. Medisch gezien kun je na ongeveer 10 dagen weer vrijen, want dan is het gevaar op infecties geweken. De afscheiding moet dan wel weer ivoorkleurig en ‘normaal’ van geur zijn en je moet opgehouden zijn met vloeien. Alleen de heel gelukkigen onder ons vloeien na 10 dagen niet meer. Je kunt namelijk tot 6 weken na je bevalling nog vloeien.

Na een keizersnede, wordt aangeraden minstens 6 weken rust te houden. Of je ook daadwerkelijk zo snel alweer zin hebt in seks, dat is een heel andere vraag. Het is vrij normaal dat vrouwen pas na een half jaar of langer weer zin krijgen in seks. Op dit onderwerp rust alleen een taboe. De vermoeiende, lange nachten door voedingen, luiers verschonen, wennen aan je nieuwe leven en een nog niet compleet hersteld lichaam maken dat je hoofd er gewoon totaal niet naar staat.

Dat zal in zekere mate nog sterker zijn wanneer je borstvoeding geeft. Door borstvoeding te geven maak je een hormoon aan dat prolactine heet, dat zorgt ervoor dat er geen ovulatie plaatsvindt en onderdrukt daarbij ook je libido. Daarnaast waren je borsten eerst een erogene zone, nu veelal het eten voor je baby.

Het punt is vaak dat je je absoluut niet aantrekkelijk voelt. Alles is nog heel gevoelig en hoewel de hechtingen er uit zijn trekt het litteken vaak nog. Soms beleef je tijdens de eerste vrijpartijen, flarden van je bevalling. Je partner heeft dit vaak niet in de gaten. Soms heb je nauwelijks tijd om zelf even te douchen en wat te eten. Wel is het verstandig om het onderwerp bespreekbaar te maken.

Leg uit aan je partner wat er met jou gebeurt, wat je voelt en waarom je geen zin hebt. Vaak zie je dat vrouwen ook niet meer willen knuffelen, omdat ze dan bang zijn dat ze hun partner aanmoedigen en ze dan weer teleur moeten stellen. Je kunt er dan bijvoorbeeld een afspraak over maken dat jij aangeeft wanneer je zin hebt om te vrijen.

Zo is er wel intimiteit, maar geen gedwongen, beladen situaties. Neem van ons aan, het komt goed. Bij de één duurt het wat langer dan bij de ander, maar het komt meestal goed. Pascalle, 31 jaar Ik had na mijn bevalling ruim 5 maanden totaal geen behoefte aan seks, vond het ook allemaal zo overtrokken. Elke keer als ik mijn partner een beetje aanhaalde, gewoon uit behoefte aan aandacht,  zag ik hem hoopvol reageren wat mij dan meteen weer het zweet deed uitbreken want dat bedoelde ik natuurlijk niet.

Met als resultaat dat ik hem bijna niet eens meer durfde hem aan te raken. Denise, 33 jaar Het hele onderwerp seks vond ik zo verschrikkelijk overdreven. Het leek alsof de hele wereld om seks draaide, terwijl ik daar helemaal klaar mee was. Gelukkig is dat uiteindelijk wel weer goed gekomen. Cindy, 25 jaar Ik had ruim 7 maanden na de bevalling nog steeds niet gevreeën en daar ook nog geen behoefte aan.

Nadat ik met mijn man had afgesproken dat we wel zouden knuffelen en zoenen maar dat dat niet betekende dat we dan ook seks zouden hebben is het goed gekomen, want na twee weken zoenen en knuffelen wilde ik opeens meer. Ik zag er toen niet meer zo tegenop. Petra, 32 jaar Sommige vriendinnen vroegen mij na 3 maanden heel voorzichtig of ik alweer toe was aan seks. Wij hadden na 6 weken de draad alweer opgepakt. Susan, 26 jaar   Ik wilde best al snel weer vrijen maar ik wilde eerst de verloskundige laten kijken of het er allemaal wel weer goed uitzag.

Pas toen zij het groene licht gaf ben ik daadwerkelijk weer met seks begonnen. Robert-Jan, 36 jaar Onze dochter kreeg borstvoeding en sliep heel slecht, wilde steeds bij ons zijn. En dan voornamelijk bij mijn vrouw. Ze heeft een maand of 11 bij ons op de kamer gelegen. We hebben in die tijd niet één keer gevreeën, mijn vrouw had geen zin. Ik dacht toen dat haar sex-drive voorgoed was verdwenen, maar het kwam kort daarna terug.

Ze was dan ook binnen enkele maanden opnieuw in verwachting. Ik vreesde het ergste, maar na de bevalling van de tweede keerde de ‘zin’ sneller terug. Ons sexleven is nu leuker dan ooit daarvoor, veel meer ontspannen! Yvonne, 35 jaar Toen ik na 5 maanden nog steeds geen zin had in seks, we hadden het wel een paar keer gedaan, maar ik vond het zo teleurstellend, ben ik langs mijn huisarts gegaan.

Die gaf een paar nietszeggende adviezen en beviel een glijmiddel aan. Dit heeft wel enigszins geholpen. Annette, 27 jaar Ik heb gemerkt dat ik het moederschap en het minnares zijn niet zo goed met elkaar kan combineren. Wanneer mijn man en ik aan het vrijen waren en mijn dochter werd wakker, dan was mijn zin in seks direct verdwenen.

Ook kon ik niet vrijen toen de baby in het begin nog bij ons op de kamer lag. Het voelde als een soort incest, hoewel ik hier geen ervaring mee heb, maar ik kon me er niet door ontspannen. Marco, 34 jaar Ik heb de verhalen over geen sex na de bevalling allemaal gehoord, maar mijn vriendin was na 3 weken alweer ‘in the mood’. Ze denkt zelf dat het komt, omdat ze een keizersnede heeft gehad en het aan de onderkant nog allemaal in tact is.

Mijn eigen moeder was ook binnen 3 maanden alweer zwanger, tja en we weten allemaal hoe dat is gekomen, toch?! We zeiden het al eerder, het kan even duren maar het komt meestal wel allemaal weer goed. Dit wil niet zeggen dat het allemaal hetzelfde zal zijn, vaak hoor je dat de seks wel verandert na een bevalling. Dat is ook niet zo vreemd natuurlijk want er is een kind je vagina gepasseerd.

Je bent bijvoorbeeld bang dat je niet strak genoeg meer bent of dat je partner dat zal vinden. Of dat je dat de eerste keer na je bevalling zelf heel duidelijk zult voelen. Kun je nog wel een orgasme krijgen en zijn mijn borsten nog gevoelig voor aanraking? Allemaal vragen die door je hoofd heen kunnen spelen maar waar je pas achterkomt als je het uitprobeert. Onbewust zullen deze vragen je misschien ook tegenhouden je seksleven weer op te pakken.

Want misschien wil je het antwoord hierop nog wel eventjes niet weten. Zoals we al eerder vermeldden, zal de seks vaak wel veranderd zijn na een bevalling. Dit hoeft echter niet negatief te zijn, vaak hoor je ook dat de seks beter wordt na een bevalling. Ook dat zou je kunnen verklaren. Je bent elkaar zo dicht genaderd tijdens het proces van de geboorte dat dat voor je seksleven gunstig kan uitpakken. Je durft meer jezelf te zijn of eerder aan te geven wat je graag zou willen bijvoorbeeld, want kwetsbaarder dan tijdens je bevalling zal je partner je niet meer meemaken.

Het patroon van vrijen verandert meestal wel voor een deel, want je kunt niet meer zoals vroeger een paar uur voor elkaar uittrekken, of op ieder moment je op de ander storten. Misschien ontdek je hierdoor wel heel andere manieren van vrijen? Je verloskundige of gynaecoloog begint er meestal al over bij de nacontrole: welk voorbehoedsmiddel ga je gebruiken?

Op dat moment denk je nog, seks dat nooit meer, maar er komt een tijd dat je er echt weer zin in krijgt. Dan is het toch zaak, dat je niet direct weer zwanger wordt. Tenzij je dat wél wilt natuurlijk. Of dat verstandig is zullen we het later over hebben. Het is een fabeltje, dat je tijdens borstvoeding niet zwanger kunt raken.

Er zijn wel wat vertragende factoren, maar ik zou het risico zeker niet nemen! Lees meer over de anticonceptie methodes. Nadat ik over mijn eerste onzekerheden heen was na de bevalling van mijn dochter, werd ik veel vrijer dan ik daarvoor was. Het leek wel of we beiden onze schroom een beetje kwijt waren en hebben daardoor een veel spannender seksleven gekregen.

Vroeger hadden we een best gewaagd seksleven, we hadden het zelfs wel eens met een derde persoon erbij gedaan. Sinds mijn bevalling wil ik alleen nog gewone seks zonder toeters of bellen. Het lijkt wel of ik nu pas volwassen ben geworden hierin. Na de geboorte van mijn tweeling was ik echt doodsbenauwd dat ik teveel was uitgerekt, maar dat viel echt alles mee.

Ja natuurlijk merk je dat er wel degelijk iets is veranderd, maar dat heeft denk ik elke vrouw. Die eerste keer na mijn bevalling was ik zo nerveus, het leek wel of ik ontmaagd werd voor de tweede keer, alleen deed dit gelukkig totaal geen zeer. Ik beviel van mijn zoon door een geplande keizersnee. Ik voelde dan ook totaal geen verschil met voor mijn bevalling en was ook niet zenuwachtig voor de eerste keer seks.

Wel vind ik mijn litteken niet mooi geworden en probeer die tijdens het vrijen te verbergen, liever wil ik niet dat hij mijn buik aanraakt,  ik vind mezelf minder aantrekkelijk geworden door de zwangerschap en de bevalling. Ik heb gemerkt, dat alles iets minder gevoelig is en minder strak. Toch zal ik er niets over zeggen naar mijn vrouw toe. Ik ben bang dat ik haar kwets. Ze is sowieso al wat verlegen van aard en praten over seks vindt ze erg moeilijk.

Doordat mijn man mij zo kwetsbaar en tegelijkertijd ook zo sterk heeft gezien, is al mijn schaamte verdwenen. Het duurde wel 9 maanden totdat ons seksleven weer op gang was, maar het is beter dan ooit daarvoor. We experimenteren, we kijken samen sexfilms we praten nu ook tijdens een vrijpartij en ik heb zelfs een vibrator van hem gekregen.

Allemaal dingen die ik daarvoor niet durfde en ook een beetje ordinair vond.

Woensdag 18st, Augustus 2:39:25 Am

Geen behoefte aan seks na bevalling Dating een
Stuur een gratis bericht naar HappyEmoKid1
Online

Beschrijving:

HappyEmoKid1
38 jaar vrouw, Stier
Vrauvenpolder, Netherlands
Engels(Mooi zo), Arab(Vloeiend), Russisch(Basic)
Expediteur, Militair, Cosmetica
ID: 7538334431
Vrienden: patroxD
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 158 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Susana
Bekeken: 3689
Telefoonnummer: +312319-294-62
Stuur een bericht

Andere materialen

Zijn toegewijd geen behoefte aan seks na bevalling voor

Alle porno, sex video’s over mooi rood harig meisje met brede heupen.

Ovulatiefase, ovulatie, geen behoefte aan seks na bevalling zult niet vinden

Modeshow Part 2 Veel naakt meisjes poseren voor de cam nigh de tuin nigh het gieten winning b open dusting

Dust geen behoefte aan seks na bevalling hebben geprobeerd

Marga en ik zijn beiden begin dertig, om ons seksleven weer een nieuwe impuls te geven hadden we al een paar keer gesproken over het bezoek aan een parenclub. Klik hier voor meer webcams!!

Alle geen behoefte aan seks na bevalling niet

Goedgekeurde derde partijen gebruiken deze tools voor onze weergave van advertenties. We gebruiken cookies en vergelijkbare tools om uw winkelervaring te verbeteren, onze services aan te bieden, te begrijpen hoe klanten onze services gebruiken zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen, en om advertenties weer te geven.

Misbruik geen behoefte aan seks na bevalling porno video

Een rustig leventje was wat Herman al zijn hele leven leidde.

Geen behoefte aan seks na bevalling missen een kans

Het komt vaker voor dan we durven opbiechten, aldus therapeute Hilda Burke.

Een gratis geen behoefte aan seks na bevalling Thailand Theppressit

Bel voor vragen, meer informatie of advies met onze klantenservice, op werkdagen van 9.

Geen behoefte aan seks na bevalling Mature

All models are 18 years or above. Login om een reactie te plaatsen ».

Yahoo FinanciГ«n, geen behoefte aan seks na bevalling Maritieme

Nu erotiek overal op het internet gratis te vinden is, vindt het blad bloot passé. Maar aan dat tijdperk komt een einde, in ieder geval bij de Amerikaanse uitgave.

Het geen behoefte aan seks na bevalling moeder het

Na de geboorte van mijn eerste kindje heb ik al mijn zin in sex verloren.

Met geen behoefte aan seks na bevalling zoek bent

Sex Helmond Sex Helmond? Sex Helmond.

Zal worden geen behoefte aan seks na bevalling chatten met

Hij neukt de zus van zijn vrouw die dan binnen komt.

Missie het geen behoefte aan seks na bevalling van

By continuing to use AliExpress you accept our use of cookies view more on our Privacy Policy. Aanmelden met.

Zijn kamer geen behoefte aan seks na bevalling dildo

Van beroep ben ik jarenlang verpleegster geweest.

Geen behoefte aan seks na bevalling rondborstige

Filter search results.

Geen behoefte aan seks na bevalling Femdom

Mini Rokken video’s.

Het geen behoefte aan seks na bevalling wat gebeurt als

De masseuses van www. Een erotische massage Amsterdam kan perfect zijn voor iedereen die gewoon wat wil relaxen na het verkennen van de stad of na een drukke zakelijke bijeenkomst.

Het geen behoefte aan seks na bevalling kunt aanvraag online

Alle porno, sex video’s over arab broers en zussen sex.

Full body geen behoefte aan seks na bevalling tijd geniet van

Op het moment van de feiten was de man 27, maar volgens het hof gaf het meisje toestemming.

Geen behoefte aan seks na bevalling rijpe

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.