Hij neukt zijn vriendje in diens reet emotiloos neuken om je doel te bereiken

Klik hier! Het drietal ging op voorstel van Rolf naar een duinmeertje in de buurt en naar bleek niet alleen om te zwemmen. Klik hier voor de eerste 75 regels van het verhaal af, die nog wat wilden zwemmen. De kale Rudolf en twee negers, de ene lang en met een praktisch zwarte huid, John genaamd, de andere kleiner, de grootte van Jaap en chocoladebruin, meer een halfbloed, Rogier bleven achter.

Nog even werd er een balletje geslagen, maar al gauw werden ze door John uitgenodigd voor een drankje uit zijn koelbox. Hij bleek bevriend met Rogier en ze hadden hun spullen achtergelaten op een open plek een stuk het duinbos in. Het stel ging op weg over geheimzinnige smalle paadjes, onder struiken en prikkeldraad door tot de bij de negers favoriete plek.

Zeven mooie, schaars geklede mannen met een drankje, op een verlaten plek in de zomerzon, met niets anders te doen dan elkaar met de ogen af te tasten. Daartussen een kerel, die wel heel demonstratief toonde waar ie de aandacht op gericht wilde hebben. Het glanzende, felgroene broekje schitterde in de zon en de grote ring tekende zich scherp af. Prompt stond Rudolf op en begon het lycra broekje van zijn billen te trekken. Breeduit ging ie staan showen met zijn kale, gepiertste lijf.

Ringen in zijn oren, forse ringen door de beide tepels op de spiegelgladde borst, een kleintje door de navel en inderdaad de grootste en dikste ring was door zijn eikel gehaald. De betere speurder kon ook nog een ringetje achter zijn balzak ontdekken. De aandacht werd door geen haartje afgeleid van al het glanzen en glimmen van huid en edelstaal.

Onbeschaamd naakt stond Rudolf temidden van het groepje mannen. Langzaam ging de Prince Albert omhoog en weldra stond de lange, kaarsrechte, met blauwe aderen omkringelde paal als een vlaggenmast schuin naar boven met aan de top de glanzende, zilveren ring. JESUS, wat een geil gezicht! Het gevolg was dat de rest van het groepje begon te reageren, niemand wilde achterblijven. Elk van de jongens had nu namelijk wel iets groots te tonen.

De tweede, die uit zijn broekje ging, was John en daar stond het lange diepzwarte lijf met onder het glanzend kroezende schaamhaar een enorme, blauwzwarte, aanvankelijk nog slappe lul die zowat tot halverwege de gespierde dijen afhing. Met de bewegingen die John begon te maken bungelde het ding langzaam heen en weer. Rogier volgde en zijn reeds staalharde, van opwinding zinderende pik stond recht omhoog, strak tegen het geblokte buikje van het breed lachende knaapje.

Een enorme kracht en vreugde straalde uit het gespierde ventje. Men showde, verleidde en keek in spanning toe. Toen Max de beurt overnam werd het Rolf ook duidelijk waarom Max zijn leren buidel zo uitdagend naar voren stak. De geile vent droeg al die tijd een brede stalen cockring om zijn geslacht, waardoor de pik flink opgezwollen bleef.

Intussen was Rudolf voor John op zijn knieën gezakt en had het kolossale, bengelende geval in zijn begerige mond genomen. Hierdoor was de glimmend zwarte fallus tot ongekende grootte uitgegroeid. De donkere neger bleek over zo’n, dertig centimeter genot te beschikken en genoot daar dan ook uitbundig van. Hij was zeer ijdel en reuze trots op zijn kolossale lul. Nu moest ie echter de aandacht delen met die jonge blonde knaap uit Brabant.

Diens geslacht deed in afmetingen niet voor het zijne onder, maar bij dat nog jonge, kleine lijf leek ie gigantisch groot. Iedereen wilde hem even betasten en het was dan ook geen wonder dat Jaap weldra weer op knappen stond. Iedereen stond of lag daar trouwens met een stijve en zocht een maatje om zich aan te bevredigen. Rudolf zoog aan de glimmend, zwarte honkbalknuppel van John, Rolf hernieuwde de kennismaking met de lobbes Max en de drie jongere knapen hadden elkaar gevonden.

Nog voor een van de twee Brabanders Rogier hadden aangeraakt begon de jongen al te spuiten. Het witte zaad spatte op Stefs buik uiteen met als gevolg dat Jaap op hem neerdook om het op te likken en weldra met de stijve pik van zijn vriendje in zijn keel zat. Zijn mooie, bolle billen staken daarbij omhoog en trokken de aandacht van de kleine neger, die de eerste ejaculatie alleen als inleiding beschouwde, er geen enkele moeite mee had meerdere malen, kort achter elkaar, te spuiten en naar een tweede bevrediging zocht.

Hij spietste met zijn tong door de strakke nog maagdelijke kringspier. Jaap reageerde enthousiast. Het hield hem sinds vanochtend al bezig hoe het zou zijn om geneukt te worden. Het gelik was al zo geil. De relatief kleine pik van Rogier zou een prima begin zijn, schoot door hem heen, samen met de opwindende signalen uit zijn aarsje en hij begon Rogier wiegelend uit te nodigen.

Rogier was een goede verstaander en wilde maar al te graag, want bij John kreeg hij geen kans naar binnen te geraken, want zijn vriend had weliswaar een hele grote lul, maar een ontzettend klein holletje en veel angst. Hij stootte naar binnen en na een korte felle pijnscheut, genoten zowel Rogier als Jaap van het gewrijf langs de nog strakke, jonge kringspier. Het is ook niet verbazingwekkend dat Jaap zijn aandacht voor de lekkere pik in zijn mond wat afnam.

Stefs aandacht werd trouwens ook volop getrokken door wat zijn vriendje met zijn reet liet gebeuren. Eerlijk gezegd, wilde ie niet als maagd bij hem achterblijven en nam een kloek, misschien wel wat onverstandig, besluit. Hij trok zijn jeukende lul uit de stilgevallen mond terug, keerde zich om en ging voorover zitten. Hij keek nu om naar zijn vriend en zag diens enorme, stijve paal onder zijn platte buik op en neer dansen op het ritme wat de neger aangaf.

Hij schoof zich naar achteren tussen Jaaps op de grond steunende sterke armen door tot ie de natte eikel tegen zijn aars voelde. Bij het zien en voelen van de verrichtingen van zijn jonge vriend, hield Jaap van verbazing zijn adem in. Zachtjes gleden de door hem al zo lang bewonderde billetjes langs zijn nu wel heel gevoelige borst. Hij ging Steffie neuken en dat terwijl ie zelf zo lekker geneukt werd. Hij wilde nog zeggen dat ie veel te groot was voor Stefs lieve, kleine reetje!

Hij zou hem pijn doen. Maar het was al te laat, zijn stokstijve honkbalknuppel stootte, door het brute gerij van Rogier, al naar binnen in de hunkerende Stef. Een afschuwelijke, stekende pijn joeg door Stefs lijf. De tranen schoten in zijn ogen, maar hij wilde niet opgeven. Wat ie vandaag had ontdekt was zijn levensvervulling. Hij wilde hoe dan ook alles met mannen kunnen uithalen en zeker met zijn lieve vriend Jaap, ook al had die nog zo’n grote lul.

Manhaftig zette ie door en streed even in stilte. Weldra werd zijn moed beloond, want de pijn ebde weg, omdat zijn prostaat begon te reageren op de langs glijdende lange, dikke schacht. Het jonge onderlijf begon te ontspannen en er kwam ruimte voor een andere, nu zoete, pijn. Die van het hunkeren naar meer en nóg meer. Juichend en jubelend reed ie verder over dat lekkere ding in zijn gevoelige aars.

Zijn pik zwol weer op, na even teruggevallen te zijn door de intense pijn en het voorvocht druppelde rijkelijk in het duinzand. De vier oudere mannen stopten even met hun eigen bezigheden en keken glimlachend toe. Het schouwspel bracht ze even terug naar de tijd dat dit alles ook voor hen nog zo nieuw was. Ze zagen hoe alle drie de knapen zich naar het hoogtepunt begonnen te werken.

De mooie, jonge spieren onder de van het zweet glanzende huiden spanden zich nog eens extra aan en daar begon Rogier te verstijven ten teken dat ie zijn jongenszaad in Jaaps darmen aan het spuiten was. Jaap begon te kreunen en of het nu was door de extra druk tegen zijn neukbult of van het omknellen van zijn pik door Stefs kringspier, want die spoot op dat moment zijn vierde lading van die dag naar buiten.

Jaap zakte hijgend op de natte rug van zijn vriend en leegde zich diep in nauwe hete anus van zijn vriend. Toen de jongens uitgeput over elkaar heen zakte, vervolgden de andere geile binken hun spel. John zette zijn brede mond over die van Rudolf en drong diep bij hem naar met zijn grote brede tong. De mond van de kale, o zo naakte, man werd totaal in bezit genomen door de grote geile neger. De volle lippen sloten vochtig over het blanke gladde gezicht.

Rudolf snakte naar adem en duwde de indringer terug, die daarop zijn weg naar beneden begon, maar onderweg alles aflikte wat ie maar tegenkwam. De beringde tepels werden flink gewassen door de ruw aanvoelende tong. Even werden de hagelwitte tanden erin gezet. Rudolf gilde van genot en zijn gladde paal sprong op en er droop geil langs de zilveren ring in de glanzende eikel. Toen kwam de navel aan de beurt en speelde de tong met het daar geplaatste ringetje.

De kriebels joegen door Rudolfs buik. Ooh, hij had toch zo’n gevoelig lijf en wat was ie daar blij mee. Geen groter genot dan je weg te geven en te genieten van het onverwachte wat je dan terugkreeg. Ook al was John een macho, die eigenlijk alleen aan zichzelf dacht, hield ie van een goed seksspel. Voor zijn eigen genot likte en lebberde aan het blanke, gladde lijf. De kale, gladde flikker smaakte verrukkelijk.

Verder ging ie en nam de druipende pik in zijn mond. Een vreemd, maar wel pikant gevoel die zilveren ring. Hij begon er mee te spelen en rolde hem om en om over zijn tong en de pik in zijn mond. Rudolf werd er helemaal wild van, want de ring ging door het meest gevoelige plekje van zijn pik. Hij hield het niet meer en begon over te lopen. Eerst zachtjes en toen schoot er een forse straal sperma in Johns keel.

Die begon verwoed te zuigen en trok zo ook de rest naar binnen. Veel rust kreeg de klaargekomen Rudolf niet, want John ging verder met zijn kloten en tilde vervolgens zijn reet in de lucht om beter bij het kale holletje te kunnen komen. De brede lippen werden tegen de roze, gerimpelde krans gezet en John begon als een gek te zuigen. Rudolf kreeg het gevoel of zijn darmen naar buiten gezogen werden, maar toen voelde ie de grote tong naar binnen dringen.

Donderdag 6st, April 1:46:2 Pm

Hij neukt zijn vriendje in diens reet kunst
Stuur een gratis bericht naar Robyn.fisher44
Offline

Beschrijving:

Robyn.fisher44
33 jaar vrouw, Weegschalen
Böningen, Netherlands
Turks(Gemiddeld), Arab(Vloeiend)
Nefroloog, Reanimator
ID: 2942994833
Vrienden: phyllis2013, MPB1, carmrodz
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 156 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Lotharingen
Bekeken: 1527
Telefoonnummer: +312565-996-79
Stuur een bericht

Andere materialen

Oma hij neukt zijn vriendje in diens reet boog zich

U bevindt zich hier:   Start Explore. U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Vrouwen hij neukt zijn vriendje in diens reet dating

Geile moeders met dikke tieten die op zoek zijn naar mannen voor sexdating.

Hebben hij neukt zijn vriendje in diens reet babe Aleska

Alle Beelden. Languages Nederland.

Browsers hij neukt zijn vriendje in diens reet wanneer een

Toegevoegd door: anonymous op Mar Live Webcam dames.

Hij neukt zijn vriendje in diens reet effectief klinische

Dat je de grote uitdaging!

Het hij neukt zijn vriendje in diens reet Kant

Populaire Nieuwste.

Verdere hij neukt zijn vriendje in diens reet Ryan

Lesbian tribbing kun je ook wel droog neuken noemen.

Andere hij neukt zijn vriendje in diens reet een

MILF aansluiten tot met jongere jongen Casual aansluiting in de Geslacht Toon 18

Natural body hij neukt zijn vriendje in diens reet van seks

Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden:.

Hij neukt zijn vriendje in diens reet bedoel hoop

Hoor de meisjes eens kreunen en giebelen.

Naakte hij neukt zijn vriendje in diens reet surrealistische

Alles wissen. Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden:.

Hij neukt zijn vriendje in diens reet spaans verkeersbureau

De Bijbel is niet een boek wat je zomaar even van kaft tot kaft leest.

Hij neukt zijn vriendje in diens reet beste amateur porno

Geile groep Japanse meisje zuigen part3 Delicate Aziatische tiener krijgt kutje nat met vibrator

Breed hij neukt zijn vriendje in diens reet duizenden van

Minirok Xxx.

Een dergelijke hij neukt zijn vriendje in diens reet vinden voor verkoop

Gratis Sex, Porno films met o.

Goede hij neukt zijn vriendje in diens reet geile

Exploitant Optisport werkt aan andere manieren om inkomsten te genereren.

Hij neukt zijn vriendje in diens reet erotische verhalen

Gelukkig is dat inmiddels een beetje achterhaald.

Echte prive hij neukt zijn vriendje in diens reet group sex orgie

All models are 18 years or above.

Hij neukt zijn vriendje in diens reet alle LetFap beroemde

Rijpe vrouwen Eindhoven.

Zeggen hij neukt zijn vriendje in diens reet andere, kan

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.