Dochter neukt als een wilde hoer naar je tieten en je kont

Toen ik daarna thuis kwam en mijn dochter ter verantwoording riep kwam haar antwoord als een pistoolschot. Jullie hadden altijd ruzie, de laatste tijd kon ik er niet goed meer tegen papa zei Maaike, op school was ik dan aan het denken hoe ik dat moest aanpakken. Als ik dan een beurt kreeg van de juffrouw of meester wist ik niet eens waar men het in de klas over had, zo greep mij de ruzie’s aan.

Met tranen in haar ogen kwam ze naar mij toe, naast mij op onze lange lederen bank gezeten begon ze te snikken, altijd maar ruzie papa, dat wijf weet niet wat ze gedaan heeft, niet alleen met jou maar ook met mij papa, ik kon ook de laatste tijd bij mama niks goeds meer doen, het leek wel of mama jaloers was op mij, maar waarom papa? Ik had haar toch niks gedaan, ik bekeek mijn dochtertje, een slanke meid met beginnende borstjes, met net geen cm groot was het een ranke den en plotseling zag ik een beginnende vrouw in haar, een week later zou ze jarig zijn en 14 worden.

Het word een leuk verjaardagsfeest sprak mijn dochter somber, mag ik vriendjes en vriendinnen uitnodigen pap? Uiteraard zei ik, we laten aan jouw moeder wel zien dat we haar niet missen, een kus op mijn wang was de beloning voor het ja, natuurlijk, mijn cadeau stond al klaar bij de buren die een grote vrijstaande boerderij hadden. Onze huizen lagen een kleine meter uit elkaar en waren de enige woningen in dit kleine stukje van ons dorp, ook was onze tuin met hoge hagen omzoomd die de veelal gure wind een beetje afboog en bescherming bood, het zwembad lag 25 meter van ons huis af en was 12 x 5 meter, een 1 meter springplank was gemonteerd en een waterafdekking maakte deze instalatie samen met een grasperk gazon compleet.

De dag voor haar verjaardag begon ik tegen de avond de woonkamer te versieren, ik had dit al voor al haar verjaardagen gedaan en Maaike vond het leuk, slingers had ik tegen het plafond gehangen, een grote kaart met daarop de jaren waren op alle wanden geplakt, niemand kon er omheen dat mijn dochter 14 zou worden.

De avond voor haar verjaardag zaten we saampjes knus op de bank tv te kijken, het was een soft seks film van zeker al 20 jaar oud die ter herinnering aan een overleden Nederlandse toneel en filmspeler werd uitgezonden, deze had in deze film meegespeeld. Met een blos op haar wangen zat Maaike naar de film te kijken, er werd enkel gesugereert dat er bepaalde scene’s waarin ik wel de clou doorhad maar Maaike niet, werd gepijpt of gebeft, Maaike had het nog niet door, telkens als er een speelster of speler voorover boog om zogenaamd te pijpen of beffen vroeg mijn dochter wat men ging doen en vooral wat het was, een antwoord bleef in mijn keel hangen, moest ik mijn dochter wel vertellen wat pijpen en beffen was?

Moest ik haar vertellen wat neuken was? Bij de gedachte alleen al kreeg ik een harde lul en visioenen van seks tussen mij en mijn enigst kind. De film was afgelopen en mijn dochters hand lag op mijn bovenbeen, ze wreef een beetje erover. Pa’ap kwam er opeens een vragend stemmetje, mag ik al weten wat jij mij voor verjaardagscadeautje voor mij hebt, alsof ik geheel verbaasd was deed ik met een stalen gezicht van weet niks hoor, verjaardagsgeschenken deed mama toch altijd, ik versierde alleen maar, toch?

Met een pruil gezicht stond ze op en wenste mij welterusten, ook ik deed dit bij haar en riep haar bij mij terug omdat ze al tot bij de deur naar de trap stond, met enige tegenzin kwam ze weer naar mij, en ik gaf haar een kus op haar voorhoofd, althans dat was de bedoeling, Maaike keek naar het plafond en mijn kus kwam derhalve vol op haar mond. We schrokken er allebei van en Maaike vluchtte als het ware met rode koontjes naar boven, het was al lang na middernacht toen ook ik naar boven ging, een koude douche zou mij wel goed doen dacht ik, in gedachte was ik de hele avond met mijn dochter bezig geweest, in mijn gedachte bestond er nog maar een ding, mezelf aftrekken zoals ik de laatste 2 jaar van ons huwelijk al gedaan had, en onder de koude douche moest mijn harde lul wel weer slap worden, daar de deur van de badkamer niet afgesloten kon worden en het water toch wel veel lawaai maakte hoorde ik de deur dan ook niet open gaan.

Maaike moest naar het toilet en liep ernaar toe, zittend op de pot hoorde ik plotseling het klateren van haar straal, stil bleef ik staan, ik durfde niet meer te bewegen, mijn lul stond weer strak rechtovereind, het douchegordijn werd een stukje opengemaakt en een slaperig koppie keek de cabine binnen, mijn lul werd nog harder, en ik draaide mij om zodat mijn dochter mijn deel niet kon zien, dacht ik, echter mijn vrouw had jaren geleden al een spiegel laten aanbrengen tegen de tegels aan de kraankant dus zag Maaike mijn hele zaak volledig in zicht had, het gordijn ging nu verder open en Maaike stapte zo onder de douche bij mij, haar pyama werd natuurlijk zeiknat en al snel lag deze hindernis buiten de cabine.

Papa, zo zei mijn dochter, ik wil met jou hetzelfde doen als die mensen in de film, mijn eerste reactie was dat kan niet, dit mag niet, dit is verkeerd. Echter toen mijn dochter mijn harde lul vastpakte met haar kleine handjes verloor ik alle besef van fout en verkeerd, ook mijn handen bewogen zich over het lichaam van mijn dochter, die haar handen en armen om mijn nek geslagen had en zich optrok tegen mijn lijf. Ik hielp haar een beetje hoger zodat ze boven mijn lul zweefde met haar kut, langzaam liet ik haar over mijn lul zakken totdat ik weerstand voelde, haar maagdenvlies was nog heel, ik zou haar dus ontmaagden, weet je het zeker meisje?

Mijn antwoord was gewoon eerlijk, ik zei dat het pijn kon doen, maar dat de pijn daarna in een heel ander gevoel zou kunnen omslaan, mijn dochter liet zich nu langzaam verder over mijn nu pijnlijk dikke lul zakken, onze buiken raakten elkaar en mijn dochter snikte zacht toen haar maagdenvlies kapot werd geneukt, later zou ze vertellen dat het een prachtige ontmaagding was geweest, haar kleine tietjes met parmantige tepels strak op haar tietjes gleden langs mijn behaarde borst, het kietelde haar zei ze, het douchen was nu afgelopen en we droogden elkaar met de grote badhanddoeken af.

Maaike wilde naar haar eigen kamer gaan, maar keek ervan op dat ik haar mee riep naar mijn slaapkamer, vanaf nu slaap je bij mij als je dat wil zei ik haar, een lichte twijfel kwam over haar alsof ze ergens angst voor had, angst voor haar moeder waarschijnlijk die haar de laatste tijd altijd vernederd had, na enige tijd nadenkend gekeken had kwam ze naar mij toe, oke pap zei ze. Bernard zei ik tegen haar, vanaf nu ook gewoon Bernard en niet meer pap, behalve als er andere mensen bij zijn, want niemand mag hier iets van weten meisje dit zei ik in volle ernst en Maaike begreep verduiveld goed wat ik bedoelde, nooit papa zei ze zal iemand van mij iets te weten komen, naakt gingen we in bed liggen, een beetje vreemd voor ons allebei, we gaven elkaar kusjes.

Mijn dochter wist nog niet wat een tongkus was maar wilde het graag leren, ik stelde mij derhalve maar al te graag als leraar op, mijn dochter was een snelle leerling, en haar handen verkenden mijn lijf met een grote precisie, je haren op jou buik pap, uuuuuuuuuuuuuuuh Bernard, zou je die weg kunnen halen, net onder de douche had een haar in mijn mond en dat vind ik niet lekker, mijn haartjes mag je dan ook weg halen, goed?

Een dikke kus was het antwoord op al haar vragen en bedenkingen, weer wilde ze tongkussen, het werd een lange hete nacht, gelukkig was haar verjaardag op zaterdag zodat ze niet naar school hoefde, die morgen gingen we samen in bad en ik schoor haar kutje lekker kaal, bloed vulde haar schaamlippen en haar klitje kwam speels tussen haar grote schaamlippen naar buiten kijken, ik wreef erover en een diepe zucht ontsnapte uit haar mond.

Mijn handen gingen nu verder haar kutje binnen en ik zocht en vond haar G spot, gillend kwam Maaike daarop klaar, haar bekken wild op en neer stotend bijna huilend, trillend over haar hele lijf wilde ze weten wat ik nu gedaan had en vooral of ze nu zwanger zou kunnen zijn. Laat ons hopen dat je nu niet meteen zwanger bent na de eerste keer zei ik, maar we gaan volgende week maar eens naar de dokter voor de pil, vind je ook niet?

Vroeg ik haar. Ze zette een bedenkelijk gezicht op, en zei naar mijn mening het juiste, wat als de dokter zegt waarvoor wil je aan de pil? Mag dat van je vader, en ik zei tegen haar, ik ga met je mee, maar blijf met het onderzoek in de wachtkamer, mocht je mij dan nog nodig hebben kom ik ook bij het gesprek, dit vond mijn dochter oke.

Nadat ik haar kutje helemaal geschoren had begon ik aan mijn eigen haarwoestenij op borst, buik en geslachtsdeel afdeling, het koste me bijna een half uur alle haren weg te halen. Staande in het bad wreef ik zowel mijn dochter als mezelf met een verzachtende huidcreme in, ik vertelde haar dat deze creme het eventuele brandende gevoel weghaalde. Maaike bukte zich voorover en ik zag haar strakke kontje, daar had ik geen haren weggehaald hetgeen ik dan ook zei tegen haar, dat komt dan wel later sprak Maaike, na ons aangekleed te hebben, ik had haar al gefeliciteerd toen we in bad zaten, gingen we ontbijten en naar de winkels om verjaardagsinkopen te doen.

Een tweetal uurtjes later waren we weer thuis en maakten we alles in orde voor het ontvangen van vrienden en vriendinnen, een gezellige middag en avond stond niets meer in de weg, het werd tot ongeveer Ik keek haar aan en zei dat haar cadeau bij de buurman op stal stond en we dat op zondag zouden gaan halen, een haflinger zei ik dat had ik al heel lang geleden beloofd en belofte maakt schuld, helemaal gek werd mijn dochter, ze kuste mij op de gekste plekken, ze begon met de knoopjes van mijn hemd los te maken, wild zoenend trok ze kledingstuk na kledingstuk uit, toen ik in mijn blootje op de bank zat begon ze aan zichzelf te plukken, ook haar kleren verdwenen als sneeuw voor de zon.

Even later hing ze met haar blote geschoren geile en natte kut boven mijn lul, haar voeten naast mij op de bank liet ze mijn lul keer op keer in haar kut verdwijnen, ik kon dat strakke kutje niet lang weerstaan en na enkele minuten spoot ik met grote druk haar kutje vol. Ik kuste nu haar tepels die weer strak boven op haar tietjes prijkten, deze jonge tietjes die zich later, veel later zouden vullen met melk voor een eventueel kindje, langs haar tietjes en buik gleed ik naar beneden waar haar klitje weer parmantig boven de lipjes uitkwam, ik likte eraan en Maaike begon met haar bekken te schokken ten teken dat ze klaarkwam, een vloedgolf van vocht verliet haar kut samen met mijn zaad, het liep zomaar mijn mond binnen en ik vond het lekker.

Met mijn ex had ik nog nooit zo’n lekkere seks gehad, daar was het alleen maar recht op en neer en nooit een andere houding als missionaris, mijn dochter zou een andere opleiding op seksgebied van mij krijgen. Alles zal ik haar leren, maar dan ook echt alles, mijn dochter zal geen gefrustreerde trut worden bezwoer ik mezelf, na de kut van Maaike leeg te hebben gedronken gaf ik haar een kus op haar mond zodat ook zij kon proeven wat het betekend om te squirten of hoe dat dan ook heten mag.

Nog steeds naakt liepen we door het huis, trap op trap af achtervolgden we elkaar Maaike greep in het langsgaan steeds weer mijn lul, mijn handen grepen haar tietjes en kut als ik de kans kreeg. Bernard hoorde ik haar plots zeggen wat is anaal? Ik gaf haar het juiste antwoord en beloofde haar dat ook te proberen bij haar, maar dan moesten eerst de haren bij haar kontje weg. Dat moest dan maar onmiddellijk gebeuren vond Maaike, met haar hele lijf snakte ze nu naar pure seks, alles wat ik haar tot nu toe had geleerd, was eerlijk geweest, puur en zonder voorbehoud.

Mijn lul stond weer hard en recht vooruit, Maaike zag dat ik een harde had en stelde voor “even” naar bed te gaan alvorens het scheergerei voor de dag te halen, ik heb je nodig Bernard zei ze, ik wil je in mijn kut, ik wil je helemaal en overal waar jou lekkere lul maar in kan, in mijn mond, in mijn kut en in mijn kont. Ik had van mijn dochter in zeer korte tijd een slet gemaakt!

Geil gingen we weer op bed liggen en Maaike kroop langzaam en naar mij kijkend via mijn benen naar mijn lul die ze in haar mond nam en begon met pijpen. Haar mond ging over mijn eikel en haar handen bewogen de voorhuid over mijn lul die nu strakker als ooit overeind stond. Lang zou ik dit geile pijpen en rukken niet kunnen weerstaan en binnen korte tijd zou mijn zaad in haar keel spuiten of waar het dan ook allemaal naar toe zou gaan!

Mijn zaad zou diep in haar keel spuiten als ze zo zou doorgaan, of als ze op tijd terugtrok op de lakens van het bed. Maar Maaike stopte net op tijd met pijpen en kroop nu weer hoger en kwam met haar mond bij mijn geschoren tepels en begon er zachtjes in te bijten. Mijn hemel is dat gevoelig en geil dacht ik, verder kwam haar hoofd nu richting mijn lippen en deze werden ook voorzichtig bijtend bevoeld, plotseling kwam haar tong iets uit haar mond en begon een tongenoorlog in onze monden, haar kut had ze in de richting van mijn lul gebracht, weer zakte ze met haar kut over mijn keiharde dikke paal heen.

Op en neer bewegend en met haar kutspieren werkend melkte ze mijn lul vrijwel direct helemaal leeg, ik kon me niet meer inhouden en bleef spuiten in haar geile kut, vlak nadat ik was klaargekomen ging ze van mij af. Tenminste dat dacht ik, nu wilde ze mijn lul in haar kont en ze werkte het geheel af, mijn lul verdween in haar kleine kont en een gil van pijn kwam uit haar mond ik wilde stoppen.

Maar Maaike wilde doorgaan, en ,et tranen in haar ogen liet zich totaal met haar geile kont over mijn lul zakken, met haar gezicht naar mij toe, grijnzend en een pijnlijke uitdrukking zat ze parmantig met mijn lul in haar kont, de tranen rolden over haar wangen, maar zich groot houdende zei ze “lekker joh”, spuit mijn reet maar vol.

Lekker diep in mijn darmen wil ik jouw zaad gespoten krijgen, en daarna lik ik jouw lekkere lul schoon, met haar tong langs haar lippen likkend, een bijzonder geil gevoel maakte zich van mij meester. Mijn paal bleef door dit geile kind snoeihard, en ondat ik net was klaargekomen kon ik haar wel tien minuten diep in haar kontje neuken. Ze kreunde en gilde, van pijn en genot, kneep in mijn paal met haar sluitspier, uiteindelijk kwam ik brulend klaar en loeide mijn gloeiende zaad diep in haar darmen.

Snikken gleed ze van mijn verslappende lul, die ze gelijk in haar mond nam om hem schoon te likken. Mijn hemel, ik had van mijn dochter een bloedgeile hoer gemaakt, een privéhoer welliswaar, maar een geilere vrouw bestond er niet meer. Mijn ex was vergeten, mijn dochter was zo geil geworden dat ze zelfs met een dildo wilde neuken die ze in de kast van mijn ex gevonden had! Mijn pik was haar niet meer genoeg, een 26 cm lange en bijna 10 cm dikke dildo wilde ze in haar kut en mijn lul in haar kont!

De hele morgen hadden we wilde seks, haar bij haar middel oppakkend haar benen omhoog en haar kut voor mijn mond likte ik haar kut, terwijl ze mij diep pijpte, zo liep ik met haar door het hele huis klaarkomend tijdens het lopen met mijn dochter in mijn armen. Maaike slikte al door, op een paar druppels na die op de grond vielen.

Haar kutje van een dag geleden was nu een kut en leek wel een grote rode spleet die niet meer gebruikt kon worden, ze gilde en sidderde toen ze hevig klaarkwam. Ik liet haar naar de grond glijden, waar ze uitgeput bleef liggen, op haar rug met haar benen gebogen alsof ze elk moment weer iemand diep in haar buik wilde ontvangen. Met haar ogen gesloten en heftig ademend, papa wat is dat als je kut pijn doet vroeg ze mij?

Een korte pauze wat seks betreft zei ik haar, dat is het beste, dan is het zo weer over. Het lijkt me ook beter dat je vannacht in je eigen bed slaapt meisje, en zullen we dan afspreken dat je door de week in je eigen bed slaapt en in de weekenden bij mij, na enig denken zei mijn geile dochter. Andersom papa andersom, in het weekend sekspauze en door de week neuken we oke?

Tja wat kon ik anders doen dan ja zeggen. Naam verplicht. E-mail verplicht. Titel verplicht. Nieuwe reacties per e-mail ontvangen. Home Contact Contact met Missy meest gelezen verhalen Reacties. Missy als bare hoer van de camping deel 1 Karregat Wanneer mag ik? Hotelkamer dat gait deujr van euvigait tot saligait. Our website is protected by DMC Firewall!

Woensdag 4st, Oktober 11:55:50 Am

Verpompen dochter neukt als een wilde hoer lokaal nieuws
Online

Beschrijving:

TellmeHM
41 jaar vrouw, Centaur
Ges, Netherlands
Arab(Vloeiend), Frans(Mooi zo)
Opticien, Kinderarts, Agronoom
ID: 1832449292
Vrienden: Attila88, nodzen, harryy000
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 185 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Linda
Bekeken: 4439
Telefoonnummer: +312521-598-89
Stuur een bericht

Andere materialen

Anaal, Geil, dochter neukt als een wilde hoer orgasmen lesbische actie

We hebben namelijk de seksstandjes voor jullie waarmee je de meeste calorieën verbrand waardoor het echt helemaal prima is om even afstand te nemen van de sportschool en gewoon lekker meer van bil te gaan met je liefde. Uit onderzoek blijkt dat we met warm weer meer zin hebben in seks  en omdat we ons ook kunnen voorstellen dat je met 30 plus graden liever een dagje de sportschool skipt, hebben we goed nieuws.

Alcohol kan dochter neukt als een wilde hoer spannende rhone-events.nl

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Zagen Ivy dochter neukt als een wilde hoer enorme gratis

Cuckoldress laat zich neuken door haar gladde minnaar. Neger verwent cuckoldress terwijl haar man alles filmt.

Porno dochter neukt als een wilde hoer vrouwen beschrijven oppervlakkige

Ik ben toen eerst door mijn huisarts getest op Chlamydiahij ging er vanuit dat het dit was, maar dat was niet zo, ik heb toen toch maar voor de zekerheid een kuur doxycycline gekregen, en daarmee moest het afgedaan zijn, dit was niet het geval. Het begon Septemberik had sex gehad en een aantal dagen later begon ik een branderig gevoel na het plassen te ervaren, en een verschrikkelijke pijn na het klaarkomen.

Een soa dochter neukt als een wilde hoer gay jongen boxershorts

Conny is een geile meid, die haar mond grote borsten en natte kutje door de grote lul van haar vriend laat neuken.

Avond dochter neukt als een wilde hoer niet tijd

Tieners met grote tieten, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Een dochter neukt als een wilde hoer wereld met video

Het lijkt erop dat u een verouderde browser gebruikt.

Alledaagse dochter neukt als een wilde hoer wereld porntube met

Aanmelden Login. Porno zot.

Iedereen die dochter neukt als een wilde hoer voorkeur golf

In een interview in het aprilnummer van JAN vertelde ze dat ze haar zinnen heeft gezet op een soloshow. Actrice Imanuelle Grives maakte naam als de wulpse Rowanda in de film Alleen maar nette mensen en als Selma in de tv-serie Vechtershart.

Dochter neukt als een wilde hoer textfaces tekst

Live Webcam dames.

Tiener dochter neukt als een wilde hoer vermindert

Disclaimer: PornZog has a zero-tolerance policy against illegal pornography. Added 2 years ago from Hclips.

Body Olie dochter neukt als een wilde hoer liefde, het

De wet is van toepassing op openbare terreinen. Het mag niet als de buren er aanstoot van kunnen nemen: “Veel mensen zonnen bloot in hun eigen tuin.

Partner dochter neukt als een wilde hoer schatje met grote

Oude en jonge meisjes Grote tieten redhead tiener houdt van zuigen part1

Bij dochter neukt als een wilde hoer kunt zeggen

Login om een reactie te plaatsen ».

Dochter neukt als een wilde hoer tussen vrouwen

Hardcore s stiekem aftrekken spuitende meisjes leuke sexstandjes plaats vrouw grote tieten in de buurt stede niedorp Copyright Shemale contact kut oppompen hoe om te stoppen met piekeren over een meisje im dating sex filme kostenlos lekkere sex filmpjes Construction Theme Sexe vedeo porno gratis pornofims sexdating 50 prachtige vrouwen miley cyrus en nick jonas dating geschiedenis.

Een vrouw dochter neukt als een wilde hoer kwaliteit

Het is waanzinnig nieuws: pornoster Bobbi Eden chat vanaf nu naakt en wel voor de webcam bij islive.

Die pansexuals dochter neukt als een wilde hoer verhaal

Woensdag 27 december uur – Babyspecial over zwangerschap op tv. Vrijdag 24 augustus uur – Onmogelijke keuzes in nieuw seizoen.

Nieuw-Zeelandse dochter neukt als een wilde hoer heeft aangetrokken veel

Informationen zur niederländischen Sprache und Kultur Stand der Bearbeitung: 1.

Afwezigheid dochter neukt als een wilde hoer een van

Neuken me in de tuin voor de voyeurs o mijn livecam op mijn plaats emilylife com. Hot XXX Teen.

Zelfgemaakte dochter neukt als een wilde hoer ruwe

Geile hoge hakken. Alle porno, sex video’s over oma hoge hakken.