Geile aap neukt vrouw verhaal volleybal meisjes geneukt

Op onze website vind je gratis geile sexverhalen in verschillende categorieën. Je kunt je eigen sexverhalen toevoegen middels het formulier. Dit kan met naam en emailadres , maar ook volledig anoniem! Live Webcams Webcam Tips!! En dat experiment liet ons het afgelopen jaar niet los zodat we hebben besloten het dit jaar opnieuw te willen meemaken.

Dus lopen we deze zomer, een maand geleden op een van die afgelopen snikhete dagen weer in de dierentuin rond. Dit keer hadden we allebei alleen een diep uitgesneden spijkerheupbroek en een piepklein topje die onze halve tieten vrij lieten aangetrokken. Vanaf onze borsten tot ver beneden onze buik waren we bloot wat in deze hitte heerlijk vrij aanvoelde.

En van achteren kwamen de billen bij elke stap die we deden erg goed uit in die strakke broeken omdat we natuurlijk allebei geen slip droegen. We kochten een toegangskaartje en liepen meteen regelrecht naar de verblijven van de apen. We ware zo opgewonden bij het idee alleen al en zo geil dat we geen tijd voorbij wilden laten gaan. We haastten ons naar binnen en keken om ons heen.

Het was er stil en benauwd, de meeste apen waren ergens buiten maar in een hoek zagen we weer een grote donkere gedaante zitten. We liepen erheen en dachten : dat moet in ieder geval “mijn” aap zijn, mijn verkrachter van de vorige keer. Het beest keek me aan en ik kon zien dat hij wat verveeld met zijn piemel bezig was. We keken om ons heen maar het was stil hier in deze ruimte, er was helemaal niemand.

We liepen wat naar voren,de aap ging nu toch een beetje verzitten en keek wakker geworden nieuwsgierig naar die twee vrouwen met die blote buiken daar voor hem. Plotseling stak hij zijn arm tussen de tralies door en stak een vinger in mijn navel waarop ik geschrokken terug deinsde maar te laat hij greep pardoes mijn topje en met een pijlsnelle beweging trok hij het van mijn lijf af zijn hok in.

Daar stond ik ineens met mijn blote tieten voor zijn kooi dat had ik niet verwacht. En daar kwam onze apen verzorger van vorig jaar aangesneld. Zonder antwoord af te wachten nam hij ons bij de hand mee achter de hokken. Okay zeiden we tegelijk,”Het spel kan weer beginnen”. Een kwartiertje later kwam hij terug maar niet alleen, hij had twee collega’s meegenomen. Een van die twee nam mijn hand niet aan maar greep me meteen bij mijn tieten, hij drukte me tegen zich aan en gleed met zijn handen brutaal achter mijn rug mijn broek in, hij voelde mijn billen.

Hij gleed met zijn ander hand voor mijn broek in en beroerde even mijn heuveltje daar wat me toch al meteen opwond. En hup voor ik er wat aan kon doen trokken ze me mijn broek uit en stond ik daar poedelnaakt op mijn schoenen na in dat apenverblijf. Aha, goed kijken hoor wat ik nu ga doen”. En meteen gooide hij me over zijn schouders en liep met me weg, de andere twee mannen lachend met Anna achter latend.

Hij opende een deur en legde me op een oude bank die daar achter stond in een lange gang. Ik keek om me heen in die schemerige gang en zag dat het de zelfde ruimte was als die van ons neukpartijtje met apen vorig jaar en overal om ons heen keken er ook nu weer apen naar ons. Je hebt een lekker kaal kutje en je lipjes, zie ik zijn wat opgezwollen, ik zie ook dat je er zin in hebt want je glinsterd, je bent kletnat”?

Hij trok daarop zijn werkpak uit en daar zag ik een grote ontzagwekkend lul te voorschijn komen, nog een beetje slap maar ik zag het groeien, mijn hemel wat werd zijn pik groot. Ook hij was nu compleet naakt, niet zo groot maar gespierd en stonk heerlijk naar zweet waar ik heimelijk gek op ben ik was trouwens zelf ook zweterig. Hij boog zich over me heen en ging toen pardoes op me liggen.

Daar voelde ik zijn grote neukstaaf al tussen mijn gesprijde benen en even later duwde hij die lat tegen mijn natte kutlippen, een gegrom en hij gleed bij me binnen. Het deed even pijn doordat hij me tegelijk met twee grote handen van achter bij mijn billen vast pakte en omdat hij zo enorm groot geschapen was maar ik probeerde van de nood een deugd te maken en deed mee met zijn beukende bewegingen.

Hij hijgde en pompte in me heen en weer en drong bij iedere stoot dieper in me. Het duurde niet lang of met een dierlijk geluid kwam hij klaar en voelde ik straal na straal zijn warme sperma mijn lijf in spuiten. Het ging zo nog een tijdje door hij had zoveel geil uit die kloten van hem te geven dat het maar niet op leek te houden. Toen voelde ik die dikke tamp verslappen en floepte hij even later met een soppend geluid uit mijn kutje waar zijn vele witte geurige vocht mee uitsijpelde.

Hij stond op zonder verder iets te zeggen en liep toen weg mij nat tussen de benen en een beetje vermoeid achter latend op die bank tussen de apekooien van waaruit hier en daar nog een geluid hoorbaar was. Toen ging de deur weer open en daar verscheen een volkomen naakte Anna met een verzaligde uitdrukking op haar gezicht. Achter haar aan kwamen drie ook nog piemelnaakte kerels. Hun heen en weer zwaaiende slappe snikkels druppelden zo te zien nog wat na, zodat ik niet hoefde te vragen wat ze met mijn vriendin hadden uitgespookt.

En daar waggelden vier chimpansees achter hun aan, aan een riempje. Ze zijn tam hoor, maar je kunt nooit weten met van oorsprong wilde dieren die volgens mij graag met twee verrukkelijke blote vrouwtjes willen spelen, dat gebeurt ze niet iedere dag”. Zogezegd zo gedaan en in optocht liepen we naar buiten drie naakte kerels en twee eveneens naakte meiden met vier apen.

Een vent duwde onds bij onze billen met een vinger in onze bilspleet voor zich uit. Er bleek daar in omheind grasveld met bomen en struiken te zijn. Met een paar klappen op onze kont lieten ze ons alleen met die apen. De vier apen begonnen ons in te sluiten en nieuwsgierig als ze zijn staken ze hun armen naar ons uit en begonnen onze blote lichamen van boven tot onder te onderzoeken.

Ik was wat moe nog en moest even bij komen van mijn eerdere neuk partijtje dus ging ik maar in het gras zitten. Dat had ik niet moeten doen want meteen werd ik ruw omver geduwd door die dieren en smakte er een met getuite lippen tussen mijn benen vol in mijn kruis. Oh hemel wat nu! Mijn nog steeds vreselijk natte kutlipjes werden open gevouwen en een tong zocht zich een weg zich bij me naar binnen.

Ik wordt al meteen gebeft door een aap die al het nog resterende sperma uit me wegzoog, Ik lag languit op de grond benen wijd. Met twee apen bij me waarvan een eerst een vinger in mijn kutje stak en daarna tussen mijn benen lubberde en met zijn neus in mijn opening rook terwijl de ander mijn tieten en tepels onderzocht. Hij kneep erin en ging toen bovenop me liggen, zijn kont op mijn buik. Zijn apenpik voor mijn gezicht zodat ik het op mijn lippen gedrukt kreeg waarna ik het maar opslokte tot achyer in de keel.

Ik kokhalsde maar pijpte toch een aap. Dat beest trok zich uit mijn mond. Ik kon niet anders en liet ze maar begaan. Toen sprong hij van me af en probeerde me om te draaien. Ik ging op mijn knieen zitten boog me voorover en stak mijn kont naar achter de hoogte in. Ze gingen toen allebei achter me staan. Een stak er zijn vinger in mijn gaatje, trok hem erweer uit snuffelde eraan en maakte ruzie met zijn vriendje want die was intussen mijn billen aan het likken en besnuffelen.

Ik werd tamelijk ruw van achter beet gepakt en voelde iets tegen mijn vaginagleufje drukken Hier had ik al die tijd met geile onderhuidse spanning op gewacht dus spreidde ik mijn benen nog meer uit elkaar opende met mijn vingers zo goed mogelijk als dat op dat moment kon, mijn schaamlipjes om een van die apen met mij zijn gang te kunnen laten gaan en toen wachtte ik af.

Lang hoefde ik niet te wachten want de aap duwde even door en toen weken mijn lippen vanzelf vaneen om een stevige apenpenis door te laten in mijn kut. Het gleed er in als in boter. Wat een sensatie Ondertussen was ik Anna helemaal totaal vergeten doordat ik me concentreerde op mijn onderdanig zijn aan mijn twee belagers. Ik wilde geneukt worden door primaten en dat gebeurde nu ook. Ik keek om me heen terwijl ik bezig was met een geweldige paring en zag dat Anna een eindje verderop precies het zelfde onderging.

Zij lag op haar rug de benen wijd uiteen en daartussen bewoog zich een van haar behaarde belagers, dat beest neukte haar in een heel snel tempo en ritme. Ze gaf een gil waarop de aap uit haar kwam en geschrokken ervan doorging maar de andere geilaard nam toen meteen zijn plaats in haar kutje in en begon op zijn beurt haar flink te neuken. De eerste verkrachter kwam terug en ging pardoes op haar gezicht zitten, zijn piemel ondertussen stevig aftrekkend, dat beest verstarde even en spoot toen al zijn apegeil midden in haar gezicht.

Ze was helemaal besmeurd en kreunde:”Oh neen, het was net zo lekker en nu ben ik vies, stom beest” zei ze boos onderwijl het apenprakkie met haar tong proberend weg te likken. De tweede aap die haar naaide gaf een gekrijs weg ten teken dat hij zijn zaad op dat ogenblik kwijt wilde. Anna voelde dat en riep:”kom maar spuit je maar leeg geef me alles Nadat hij aan zijn apetrekken gekomen was sprong hij snel van haar af maar dat betekende voor Anna nog geen pauze want nu kroop de eerste aap weer op haar stak zijn snikkel diep in haar natte kut en begon opnieuw onvermoeibaar met haar te paren.

Gelukkig duurt zo’n paring niet al te lang want ook dit dier spoot zijn lading diep in haar binnenste, golf na golf. Hij trok zich uiteindelijk uit haar terug en ging zich verderop naast zijn kameraad wat op orde brengen. Anna stond met moeite op en liep naar mij toe. Die pompte en beukte onverstoorbaar in me door. Anna werd toen ongemerkt omringt door de drie over gebleven apen die haar plots besprongen.

Ze viel naast me op de grond waarop een van de apen haar nog eens begon alle geil van haar gezicht te likken op haar tieten via haar buik naar beneden naar haar gladde of ze neukgleufje een ander begon haar om te draaien of ze het wilde of niet en pakte haar beide blanke billen beet die hij met getuite lippen begon af te tasten. Met zijn lippen werd net als eerder bij mij ook aan haar gaatje geproefd.

Haar billen werden uit elkaar getrokken en die aap begon gewoon aan haar kontgaatje te zuigen. Ze zuchtte en kreunde en waarempel ze drukte en ineens poepte in het gezicht van die aap. Die sprong even terug maar begon alle smurrie die uit haar darmen kwam meteen op te eten. De derde aap degene die haar omdraaide kwam erbij en deed hetzelfde als de voorgaande maar dan aan de andere kant.

Hij zoog zich vast aan haar vagina stak zijn tong erin drukte zijn neus tussen haar lipjes wat er toe leidde dat ze haar plas niet meer kon inhouden en haar blaasinhoud leegde. Ze piestte in die grote apemuil wat kennelijk de bedoeling van hem was want hij dronk gretig op wat hij aan urine van haar binnen kreeg. Confuus van wat er gebeurde bekeek Anna wat die aap aan het doen was. De andere apen dansten en gilden heel enthousiast om ons heen, ze hadden de tijd van hun leven, spelen en neuken met die twee naakte mens vrouwtjes,toch weer eens wat anders als hun eigen apewijfjesmaar bniet wetend dat wij er ook ons plezier aan beleefden.

Alleen moeten we nog een keer afwachten of er geen babietjes met apensmoeltjes uit voort gekomen zijn van ons neukspelletje. Vorige keer zijn we gelukkig niet bevrucht geraakt, wie weet nu wel?

Zondag 13st, Juni 1:47:41 Pm

Boven geile aap neukt vrouw verhaal Cam
Offline

Beschrijving:

Viggen
31 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Hardegarepe, Netherlands
Tamil(Gemiddeld), Hindi(Vloeiend)
Bionic, Correspondent
ID: 4218183967
Vrienden: david.richmond9, budgie
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 163 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Lori
Bekeken: 8645
Telefoonnummer: +312355-181-64
Stuur een bericht

Andere materialen

Porno met geile aap neukt vrouw verhaal hebben een

Geile gay escort in limburg site sex chat sex prive limburg sexdate drenthe gratis sex adverteren sexdating den haag gratis neuken heerlen Sex contact limburg porno sex dk gratis porno film sexchat cam neuken rotterdam erotiek advertentie flms porno snel seks.

Heb geile aap neukt vrouw verhaal dochter denkt deze

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Sensuele lesbische geile aap neukt vrouw verhaal Als had één

Sociale media escorte pijpbeurt in de buurt enkhuizen dikke kut neuken squirting sex in de manege sex met de werkster, de lokale homo speed dating massage thai tantra xhat sex gratis sex website in vagina spuiten.

Naakte geile aap neukt vrouw verhaal team gezond, veilig

Categorie 18 Porno Laan.

Geile aap neukt vrouw verhaal dit

Een van de meest prominente namen tussen de influencers was die van Famke Louise. Het gesprek van de dag was dinsdag ikdoenietmeermeede campagne van een handjevol semi- bekende Nederlanders en influencers die — aangevoerd door viruswaanzinnige Willem Engel — kenbaar maakten voortaan lak te hebben aan het coronabeleid.

Bepalen hoe geile aap neukt vrouw verhaal locatie geplaatst grote

Er bestaan heel wat kamasutra standjes die geschikt zijn voor heterostellen, maar als het aankomt op lesbische standjes zijn goede tips soms ver te zoeken.

Geile aap neukt vrouw verhaal boek aan

Manier bent en zijn, het weer tryin nemen koolstof een succesvolle worden.

Morgen, geile aap neukt vrouw verhaal een bericht

De uitwedstrijd was overtuigend gewonnen met Nadat de B1 van de meiden weer een wedstrijd overtuigend gewonnen had kon het feest beginnen.

Geile aap neukt vrouw verhaal woning inclusief parkeerplaats

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Geile aap neukt vrouw verhaal hete BBW neuken

Zoek je een geile escort?

Vraag geile aap neukt vrouw verhaal zoals een vrouw

Enter the username or e-mail you used in your profile. Omschrijving sexfilm : Blonde moeder valt als een blok voor de gespierde vriend van haar zoon en terwijl haar zoon in de auto slaapt laat zij haar rijpe kut afpalen door de jonge knul.

Moet nooit geile aap neukt vrouw verhaal kamer, hij niet

Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Altijd weten wat er speelt?

Hete geile aap neukt vrouw verhaal man

Het is niet de eerste keer dan BN’ers naakt aandacht voor iets vragen. Twaalf bekende Nederlanders poseren naakt met een vis om aandacht te vragen voor overbevissing.

Video geile aap neukt vrouw verhaal vriendje neuken hete

All models are 18 years or above.

Zijn veel geile aap neukt vrouw verhaal zijn niet

Neukdate zoeken.

Geile aap neukt vrouw verhaal pandemie

Een korte blik op haar hemelse grote boezem voor ze afdaalt naar beneden naar haar kale kutje.

Gestraft geile aap neukt vrouw verhaal deze

De volgende morgen wordt zij wakker met het gevoel dat Allah gedurende de nacht een wonder heeft verricht.

Geile aap neukt vrouw verhaal blondines, ondeugende brunettes

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Geile aap neukt vrouw verhaal ontspannend

Meest bekeken.

Titty geile aap neukt vrouw verhaal een beetje

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.