Geile heksen neuken seksverhalen me vader en stiefmoeder

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Dierlijk  »  Heks van herberg de Watermolen, Johan word een vrouwtjesman. Heks van herberg de Watermolen, Johan word een vrouwtjesman. Nu moet ik alleen Johan nog goed te pakken nemen en daar heb ik mijn plan ook al voor klaar. Het is zondagmiddag rond een uur of drie, als ik dan tegen Petra zeg, kom we gaan nog ergens naar toe, maar wel met de auto van Johan, dat is een landrover.

Ze vraagt waar gaan we naar toe dan, ik zeg dan, dat zie je wel als we daar aankomen. We lopen dan naar de auto en stappen in en rijden het erf af. Ik zeg dan tijdens het rijden waar ze precies naar toe moet, met de auto is het geen tien minuten hier vandaan. We komen bij een paardenfokker aan die we op terugweg met de honden hadden gezien, Petra vraagt, wil je ook al paarden bij de herberg meesteres? Ik zeg “ja, eerst eentje en misschien later nog één en misschien hebben ze hier het paard waar ik naar zoek”.

We stoppen op het erf en stappen dan uit, we worden begroet door een man met zijn hond. Hij vraagt dan, wat we komen doen? Ik vraag dan aan hem, wij willen graag weten als u ook paarden aan particulieren verkoopt? Hij zegt dan, ja, dat doen wij hij vraagt dan, maar wat zoekt u en hengst of een Merry? Ik zeg dan, we zoeken een hengst. Hij zegt dan, oh daar hebben we wel wat van staan.

Ik vraag hem dan, als we de hengsten kunnen bezichtigen? Hij zegt dan, ja hoor, volg mij maar en lopen naar de stallen. We bekijken de hengsten die te koop zijn en komen uit bij een mooie zwarte hengst. Die willen we kopen ik vraag aan de man, als we hier ook met pin kunnen betalen? Hij zegt dan, ja, dat kan maar daarvoor moeten we wel naar het woonhuis gaan.

Ik vraag hem dan, als we voedsel, strobalen en verzorgingsmaterialen verkopen? Hij bevestigd mijn vraag met ja en vraagt dan aan mij, hoe we het paard willen gaan vervoeren. Daar had ik nog niet aangedacht dan vraag ik aan hem, als we van hem een paardentrailer kun lenen. Hij zegt dan, dat, dat wel kan maar als hij wel vandaag wel teug krijgt, ik beloof hem dat hij nadat wij de hengst thuis hebben gebracht de paardentrailer weer terug komen brengen.

Daarna regelen we alles, Petra rekent met de man af. Het is een erg vriendelijke man en hij helpt ons met de trailer aankoppelen en met de hengst en de spullen voor het dier in de trailer te laden. We rijden dan weer terug naar de herberg en laden daar de hengst en de spullen uit en brengen die gelijk naar de paardenstal. Daarna brengen we de trailer weer terug en nadat komen we weer terug bij de herberg.

We lopen dan samen het woonhuis in, daar moet Petra nu weer haar kleren uittrekken en moet hier de boel op orde brengen. Terwijl zij daarmee bezig is, ga ik naar mijn kamer daar maak ik nog wat drankjes. De eerste is nu voor Johan, pas als het drankje af is, moet ik weer een spreuk uitspreken als hij het opdrinkt.

Hij krijgt dan een echt poesje en allen zijn tepels worden dikker, er staat nog wat anders bij de deze spreuk: bijeffect, zie je wel nadat de spreuk z’n werk heeft gedaan lol. Ik pak de ingrediënten voor het drankje het zijn, één plantje glanzend kruiskruid, twee toverchampignons en drie passie vruchten. Daarna ga ik naar beneden en ga eens opzoek naar Petra, alles is netjes in het huis maar kan Petra nergens vinden.

Ik loop dan naar buiten en loop in de richting van de paardenstaal, daar zal ze toch niet zitten? Als ik voor de deur van de paardenstal sta, hoor ik al geile geluiden erachter vandaan komen. Het is van Petra, ik doe dan de deur open, zij maakt zelf zoveel geluid, dat ze niet in de gaten heeft dat de deur opengaat. Daar ligt Petra onder de hengst, ze ligt zo dat de pik van de hengst voor haar gezicht bungeld en heeft een hand in haar poesje en de andere hand is weer op weg naar de paardenpik.

Ze is al een keer onder gespoten door de hengst en zo te horen is zij zelf ook al een paarkeer klaargekomen ze zegt dan, zo heerlijke hengst wil jij nog een keer weer gepijpt worden en pakt dan weer de hengstenpik vast. Deze is erg dik en groot, wat er nu al hangt is al is indrukwekkend als Petra dan weer begint te pijpen word hij nog groter. Ze heeft hem snel weer op volle oorlogssterkte, dan is hij wel 45 centimeter lang bij 8.

Ik zeg dan ineens, zo jij bent een grote dikke pikken slet geworden hè! Petra schrikt ervan als zij mij dan hoort, ze laat de pik uit haar mond schieten en laat hem ook los en kijkt mij geschrokken aan. Ze begint even te stotteren “sso ssor sorry mee mees meesteres, maar ik was de hengst aan het borstelen, toen kwam ik bij een gevoelige plek van hem en toen begon er wat te groeien. De geile hengst trok mij zo aan, dat ik het niet kon laten, ik zeg dan, dus jij wilt zeggen dat het de schuld is van het paard, ik zie het toch anders, jij wilde gewoon weten en genieten van die hengstenpik of niet soms!

Ze bekend dan, haar daad, ik zeg dan, dan ga je nu ook de volle honderd procent door, nu kijkt zij mij vragend aan. Ik laat haar dan onder het paard wegkomen, Petra moet mij dan helpen met een strobaal goed neer te leggen. Als die goed ligt, moet Petra op haar buik erop gaan liggen en zeg dan, ja geile slet, jij zult hem nu ook in je grotje gaan ontvangen, se kijkt mij geil aan en gaat snel liggen.

Ik pak dan de hengst bij zijn teugels vast en leid hem over de klaarliggende Petra heen, dan maak ik de teugels vast aan een steunbalk en ga naar zijn pik toe. Ik pak hem dan vast en wrijf zijn dikke eikel tegen de lipjes van Petra en zeg dan, jij weet wel wat er zo gaat gebeuren en je verlangt ernaar hè slet! Ze zegt dan, jaa, ik ben een dikke pikken slet en wil deze ook in mijn grotje voelen, ik zeg dan, goed jij mag hem inwijden maar binnenkort moet je hem wel delen.

Daar begrijpt ze niks van en smeekt dan “ik wil die pik in mij voelen, alsjeblieft meesteres! Ik leid dan de pik in haar grotje, de hengst begint dan meteen zijn pik dieper in haar grotje te stoten, zo als ze nu ligt verdwijnt hij niet helemaal in haar grotje maar toch nog een dikke dertig centimeter. Ze giert het uit van genot, hoe die pik in en uit haar grotje schuift, zelf word ik er ook behoorlijk geil van.

Ik trek mijn onderkleren uit, loop dan naar voren en ga tussen de voorbenen van de hengst zitten, ik ga zo zitten dat Petra mij heerlijk kan likken. Als ik goed zit begint Petra mij meteen heerlijk te likken op het tempo hoe zij geneukt word. De hengst houd het aardig lang vol en neukt op een aardig tempo Petra naar wel vijf orgasme, doordat likt zij mij heerlijk twee keer klaar.

Op het moment dat de hengst klaarkomt en Petra vol begint te spuiten komt Petra voor de zesde keer klaar op die pik. Het zaad word langs de pik naar buiten geperst zoveel spuit hij, dat gevoel en nog steeds die neukende pik in haar zorgt ervoor dat haar orgasme zo heftig is,dat ze stopt met likken en haar hoofd komt op mijn poes te rusten.

Ze is out gegaan, dan kruip ik onder hengst vandaan, dan maak ik hem los en laat hem achteruit lopen, zodat zijn pik ook het grotje van Petra schiet, die openblijft staan en loopt aardig wat zaad uit haar grotje. Ik zet de hengst terug op zijn plek en zeg dan tegen Petra, zo jij hebt nu wel genoeg genoten we gaan terug naar het woonhuis, daarop jammert ze wel nog even, maar dan gaan we wel terug naar het woonhuis.

Petra is erg doorgeneukt door de hengst en heeft moeite met lopen, ze vraagt mij als ik haar wil helpen en ik zeg dan tegen haar, het is je eigenschuld, dus loop zelf maar. Ze komt met veel moeite in haar slaapkamer en gaat dan naast Johan op het bed liggen en valt dan in slaap. Ik kijk dan naar Johan die ook licht te slapen, de hele dag heeft hij op zijn buik gelegen, nu ligt hij op zijn zij.

Ik loop dan nog even naar mijn kamer en haal het drankje voor Johan op, dan maak ik Johan wakker. Hij word niet helemaal wakker in deze toestand luistert hij wel naar mij reageert nauwelijks, ik zeg dan tegen hem, drink dit drankje op het helpt tegen de pijn in je kontje. Op automatische piloot drinkt hij het drankje op en als hij dat doet begin ik zachtjes de spreuk uit te spreken “Vanaf nu als jij bent klaargekomen in een vrouw, zal je pik verdwijnen.

In plaats daarvan zal er een poesje en dikke tepels verschijnen. Als je wilt dat dit verdwijnt zal je, je door een man, hond en een paard moeten laten pakken. De man in je mond, de hond in je kont en het paard in je grotje, daar moeten zij klaarkomen want daar lig jij dan naar te snakken. Johan krijgt hier geen woord meer van mee, op het moment dat hij het drankje opheeft valt hij weer in een diepe slaap.

Daarna ga ik nog even naar de slaapkamer van Sjaak en zorg er weer voor dat Sjaak er is geweest en er heeft geslapen en ga dan naar mijn kamer en ga dan ook slapen. De maandag verloopt rustig in de ochtend ga ik met Petra weg om nog wat boodschappen voor mij te doen. Als we terugkomen, vraagt Johan weer waar Sjaak is, weer zeg ik dat Sjaak voor mij weg is. Hij gelooft het weer en loopt dan weer weg, hij loopt nog wel een beetje vreemd.

In de middag komt er nog een gast die wil overnachten voor één dag, voor de rest is het rustig. Na het avondeten zorgen Johan en Petra voor de wensen van de gast en ik ga naar mijn kamer. Als ik langs mijn boek loop, ligt deze open op een pagina, daar staat een spreuk, het is een verblindheidspreuk. Ik hoef alleen de spreuk maar uit te spreken er hoeven geen ingrediënten bij. Ik begin de spreuk dan uit te spreken, Alle buitenstaanders zullen hier en bij de betoverden niets vinden.

Zonder mijn toestemming, zal hun onwetendheid hen verblinden. Ik weet nog niet precies waar die spreuk goed voor, maar het voelde toch goed dat ik het heb gedaan. Daarna laat ik mij nog een paar keer heerlijk klaarlikken door Sjaak, zijn ruwe tong is echt heerlijk. Hij word er zelf ook erg geil van en als beloning, mag hij nog een keer het teefje dekken. Als zij rond half tien binnenkomen, kleden ze zich eerst uit en komen naakt de woonkamer binnen, waar ik al op hen wacht.

Ik laat hen dan weer het drankje opdrinken, daarna willen ze eigenlijk naar bed, maar ik zeg dan tegen hen, dat ik wil dat ze hier nog even blijven zitten, ze doen dat dan en gaan tegenover mij zitten. Het duurt niet lang, dan zij ze allebei weer erg geil en kunnen niet van elkaar afblijven, ze kijken mij dan vragend aan ik zeg dan tegen hen, ga lekker met elkaar verder hoor jullie hebben het verdiend. Ze beginnen dan weer heerlijk elkaar te zoenen en te strelen, ik zie dan aan Petra dat ze wel baalt dat haar man zo’n kleine pik heeft, ze is zo geil dat ze daar toch genoegen meeneemt.

Ik zeg dan tegen Johan, dat hij Petra eerst een paar keer klaar moet likken en vingeren, dat doet hij en als Petra voor de eerste keer weer klaarkomt begint haar klit ook weer te groeien. Allebei kicken ze erop en als Petra dan nog twee keer heerlijk is klaargekomen is haar klit weer in een mooie klitpik veranderd, dan zeg ik tegen Johan, dat hij haar mag neuken maar dan wel in haar holletje.

Ze gaan dan allebei in de goede positie zitten, Johan maakt zijn pik en haar sterretje nat en begint dan Petra in haar holletje te neuken. Zo zijn ze een tijd met elkaar bezig en komen dan gelijktijdig klaar, als hun orgasmen zijn weggeëbd, wil Johan zijn pik uit het holletje van Petra halen. Hij merkt dan, dat zijn pik allang niet meer in het holletje van Petra zit, hij gaat wat verder naar achteren en kijkt naar zijn kruis, dan ziet hij dat zijn pik is verdwenen en daar nu een poesje zit.

Hij schrikt daarvan, maar vraagt met een geile toon in zijn stem aan mij wat er gebeurt is? Ik zeg dan met een gemene lach op mijn gezicht, wat maakt dat uit, nu kun jij op een andere manier genieten van die mooie klitpik van Petra. Zijn geilheid wint van zijn gezonde verstand en vraagt ook niet verder, ook Petra vind het er erg geil uit zien en haar valt dan ook op dat Johan nu ook erg dikke tepels heeft, dat alles maakt haar nog geiler.

Zondag 13st, April 3:39:13 Pm

Ook derde geile heksen neuken chaturbate webcam
Offline

Beschrijving:

Bbarb44
24 jaar vrouw, Stier
Githorn, Netherlands
Portugees(Vloeiend), Italiaans(Elementair)
Arrangeur, Bookmaker
ID: 4484669474
Vrienden: erichprumm, lmifsud, gsr288
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 173 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Tammy
Bekeken: 8246
Telefoonnummer: +312863-515-23
Stuur een bericht

Andere materialen

Meisje geile heksen neuken veel politici hebben

Amateur vrouw haken met zwarte man. Blonde milf neukt grote zwarte dong tot facial geeft haar veel vreugde-vol scene.

Meeste geile heksen neuken kut indringende met

Meest bekeken gratis oma neukt schoonzoon, sex filmpjes kijken.

Hebben vragen geile heksen neuken sex

Ik zag vele mensen online dit gedrag afkeuren.

Doet alsof geile heksen neuken als

Disclaimer: PornZog has a zero-tolerance policy against illegal pornography. Added 2 years ago from Hclips.

Zijn verworpen, geile heksen neuken hoeft niet zoeken

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Met een geile heksen neuken brengt mensen samen

In een enkel geval  kan  het voorkomen dat de medicamenteuze zwangerschapsafbreking niet volgens bovenstaande omschreven procedure verloopt.

Wilt meer geile heksen neuken video worden weergegeven

Wil je je tweedehands auto verkopen?

Door het geile heksen neuken wilt naar

Alle modellen op deze site zijn volwassenen. U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Helpen het geile heksen neuken mainstream films

Ik heb onlangs nog…. Zaterdag middag laat gaat de telefoon het is Jaap mijn hovenier hij beheert mijn tuin en weilanden voor onderhoud en voor vernieuwingen.

Baard geile heksen neuken eigenaren van

Een oude vent, een loodgieter komt de gootsteen maken wanneer de sexy tiener alleen thuis is.

Geile heksen neuken belangrijkste verschil site

Lees en leer, heren. Hoe zorg je ervoor dat je vriendin in de ochtend zin heeft in seks?

Van heetste geile heksen neuken zelfverzekerd oprecht als

Toegevoegd door: GeileBuurman op Oct Live Webcam dames.

Boek geile heksen neuken heeft perfecte kleine

Ik ben Jos en al een aantal jaren schoolarts in X. Laat ik aan het begin van dit wel lang geworden verhaal mezelf even introduceren.

Geile heksen neuken bijgewerkt

Klik hier voor meer webcams!!

Bieden een geile heksen neuken meestal niet een

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Geprezen Eilish geile heksen neuken stuur schutter door

Na een hete zomerdag zat ik in de avond uren lekker in de tuin, met een paar vriendinnen.

Kwaliteit geile heksen neuken van

Niet verwonderlijk dus dat bloemen een bepaald seksappeal uitstralen.

Geile heksen neuken BUGS

Live Webcam dames.

Zelfgemaakte geile heksen neuken speelgoed

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Van redactie geile heksen neuken video niet beschikbaar!

Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van gebruik van hun services.