Ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen naakt en oud

Ik was de oudste van de drie. Op het gelijkvloers was een klein appartement waar een pas gehuwd stel woonde. Gilbert was een donkere, zwijgzame man die erg veel werkte, maar zijn jonge vrouw, Sonja, was een roodharige, rondborstige, goedlachse vrouw van De eerste dag dat wij daar woonden ging mijn moeder even kennismaken. Ze had een cake gebakken ik en moest mee naar beneden om te helpen dragen.

Ze klopte op de keukendeur beneden, een matglazen deur waardoor je eigenlijk alles binnen kon zien bewegen, vermits het keukenraam er pal achter lag. Sonja deed open, breed lachend, haar rode, halflange, krullende haar wat in de war. Ze had een chifonnen bloes aan die spande rond haar weelderige boezem en ze droeg een kort rokje dat duidelijk een stel prachtige benen en welgevormde billen liet zien verpakt in grijs nylon.

Hoewel ik beleefd probeerde te zijn, moet ze toch mijn taxerende blik hebben gezien, want toen ze mijn moeder en daarna mij binnen liet, knipoogde ze even met een monkelende glimlach rond haar sensuele, volle, rode lippen. Willen jullie wat koffie? De tijd vloog voorbij en Sonja had intussen honderduit vragen voor mij, over hoe het op school ging, en of ik al een vriendinnetje had.

Plots zag mijn moeder op haar uurwerk. Sonja wuifde mijn moeder uit en nam mij bij de hand. Nu ga ik de ladder op en jij moet mij wat vasthouden, want het wiebelt nogal. Sonja stapte het keukenladdertje op, inderdaad nogal een gammel ding met een 5 tal sporten. Zij zorgde ervoor haar knieën hoog te heffen toen ze het op klom met haar gezicht naar mij toe, en ze steunde op mijn schouder.

Zij stond nu met haar dijen vlak voor mijn gezicht en ik kon haar parfum ruiken. Ze richtte zich op en stond nu op haar tenen. Ze voelde dat ik naar haar keek, hoe kon het ook anders : in mijn onschuld had ik naar boven gekeken en ik zat zowat met mijn hoofd onder haar korte rokje! Ze lachtte om haar eigen dubbelzinnigheid en om mijn intussen roodaangelopen gezicht.

Ik had al wel wat porno gezien op school. Stiekem in de bank of in de fietsenstalling met een vriend wiens vader een boekhandel had. Ik hield echt van gevulde vrouwen , grote borsten , rond achterste, vlezige maar toch gespierde dijen. Ik had echter een zeer levendige fantasie en werd soms drijfnat wakker en niet van zweet alleen.

Maar nog nooit had ik van zo dichtbij een echte vrouw kunnen bekijken. Vooral de geuren wonden mij op. Dat had je niet met plaatjes. En driedimensioneel was toch nog iets anders dan een blad uit de Playboy, Hustler, Knive of Papillon! Hou me goed vast, want ik heb wat hoogtevrees. Ze steunde nu wat tegen de muur en leunde wat voorover. En ik keek. Ze was prachtig rond. Wat een mooie poep! Veel en veel mooier dan ik ooit in de boekjes had gezien.

Ik kon haar billen volgen tot helemaal boven, tot aan haar kont…want haar slipje of wat ervoor moest doorgaan, zat helemaal in haar bilnaad getrokken. Wat had ze een parelende, innemende lach. Echt één die van ver in haar onderbuik scheen op te borrelen. Ik vond haar sexy. Voor ik het besefte zat ze zo ongeveer met haar kont op mijn rechterhand en met mijn linkerhand had ik haar linkerdij zo hoog mogelijk vast.

Ze kreunde zachtjes en ik voelde hoe zij zich tegen mijn handen en armen aanwreef. Sonja moet hebben gehoord dat mijn adem wat onregelmatiger werd en liet mij het trapje weer afgaan. Waarom probeer jij het niet eens? Ik voelde haar hete adem tegen mijn gezicht, zag haar zachte rode lippen zweven voor mijn ogen en bekeek, verlekkerd nu, al haar wulpse rondingen. Mijn broek stond intussen al op barsten, en onwennig stapte ik het laddertje op met één hand op mijn kruis alsof ik daarmee mijn tent kon verbergen.

In die tijd droeg ik nog korte katoenen broeken, dus ik veronderstel dat ze zowat mijn hele klokkenspel kon bekijken van daar beneden. Ik voelde mijn bloed kloppen in mijn kruis, het bonsde in mijn hoofd, ik was topheet! Met haar rechterhand gleed ze mijn broekje binnen. Ze streelde mijn testikels en speelde met mijn penis. Met de linkerhand streelde ze intussen mijn kont. Ze kwam nu wat hoger staan en ik voelde haar mond tegen mijn kont.

Ze had intussen behendig mijn broekje losgemaakt, ondanks mijn protest. Ik zal daar best iets aan doen, denk je niet? Straks ontploft ie nog!! Ze duwde mij naar achteren zodat ik met holle rug tegen de muur aanlag. Daardoor zat mijn penis heel diep in haar mond. Ze duwde met de wijsvinger van haar rechterhand even tussen mijn ballen, trok zo mijn voorhuid wat naar achteren, en terwijl zij mij kreunend afzoog kwam ik schokkend klaar in de vochtige warmte van haar prachtige mond.

Ze verlegde nu mijn penis naar de linkerhand, en gleed met haar rechterarm tussen mijn benen door. Ze duwde mijn ballen telkens met haar arm van rechts naar links en vingerde mijn aars. Het was een raar gevoel. Met haar linkerhand kneedde ze mijn penis, waarbij ze met haar volle hand vooral veel eikel raakte. Ze nam mijn penis vast en likte hem plagerig. Ze kietelde met haar tong de bovenkant en nam hem dan weer vol in de mond,drukte mijn vel naar achteren met haar volle lippen of sloeg ermee op haar tong en kin.

Wanneer ik de neiging had wat terug te trekken, stak ze gewoon haar vinger wat dieper in mijn aars, zodat ik weer vooruit stootte. Al snel kwam ik weer op kookpunt en ze liet mij nog net op tijd van het trapje afkomen ging op haar hurken zitten en nam mijn penis tussen haar ontblootte borsten. Ik keek naar beneden en zag mijn paarse, opgezwollen eikel telkens opwippen van tussen haar zijdezachte, melkwitte vlees. Doe maar… kom maar! Jaaaaaaaaaaaaaah, meer ….

Je smaakt zo heerlijk en wat ben je toch geil, niet? Ja, zeg maar wat je voelt. Kreun maar…je maakt me helemaal heet schatje. Jaaaaa… ik kom waarempel zelf van jou te horen en te ruiken alleen al , weet je dat? Ooooh wat is dit zaaaalig! Ik wist niet wat mij overkwam. Zij bleef maar met mijn penis spelen. Ze sloeg er hard mee op haar tepels, nam hem drijfnat in de mond en wreef intussen tegen mijn scheenbeen met haar onderlichaam, haar benen wijd opengesperd.

Het vocht liep tot in mijn sokken! Eerst vond ik het wat vies en wist ik niet goed wat ik precies aanmoest met die tong, maar heel snel volgde ik haar ritme : soms traag, strelend en zoekend, dan weer vinnig met snelle prikken. Wat waren haar lippen vol en zacht! En wat rook ze lekker.. Wij gaan samen nog heel wat plezier beleven, wees daar maar van overtuigd. Maar nu snel wat opfrissen in de badkamer, want ik denk dat je ma hier zo dadelijk weer wat komt kwebbelen en ze zou wel eens kunnen merken hoe flink jij mij hebt geholpen niet?

In de 5 minuten die ma nog wegbleef, bleef ze mij teder toespreken met lieve woordjes, mij geruststellend dat wat wij hadden beleefd helemaal niet vies was maar eigenlijk iets heel moois was dat tussen ons moest blijven als goeie vrienden. Ook dat ik dit best niet probeerde met vriendinnetjes van mijn leeftijd, maar dat ze mij snel weer zelf meer zou tonen. En hoewel ze mij bij momenten misschien wel wat pijn had gedaan, was het een aangename pijn, één waar mijn lichaam de minuut nadien alweer naar verlangde.

En toen ik na een laatste innige kus terug naar boven was gegaan, mocht ik niet aan haar denken of mijn piemel kwam schokkend in actie. De komende dagen bleef het trouwens zo dat mijn penis er een eigen agenda op na hield: te pas en te onpas kwam hij recht, ik mocht maar een stukje been of een blote schouder zien of er zelfs alleen maar aan denken, en het was zover.

Zeker wanneer ik dagdromend aan Sonja dacht, aan haar billen met dat kleine slipje en aan die vochtige nog steeds onbekende warmte tussen haar benen. Of aan haar weelderige,melkwitte zachtheid waar ik keihard was tussengenomen. En dat kon soms voor pijnlijke situaties zorgen op school en elders….. Ze had trouwens naar mij gevraagd, er moest naar het scheen weer een en ander uitgepakt en opgehangen worden.

Mijn moeder had aangeboden zelf wat te helpen, maar dat was echt niet nodig. Maar het kon wel even duren … dus of ik niet te veel huiswerk had? Ze had eens moeten weten… Dus brave zoon naar beneden met een potje hutspot in de handen en zijn billen al dichtgeknepen voor wat komen gaat. Ik heb zoveel werk, misschien kunnen we verder werken waar we laatst gebleven waren? En met een brede lach trekt ze mij bijna naar binnen!

Ze drukt mij met de rug tegen de muur en drukt zich vol tegen mij aan. Ik voel het volume van haar prachtige lichaam, haar volle borsten die mij haast beletten te ademen, de hardheid van haar tepels, groot en bruin zoals ik ze vaak genoeg heb herinnerd in mijn natte dromen sinds die eerste keer. Ze drukt met haar stevige onderlichaam tegen mijn uiterst gevoelige buik en ik reageer terstond.

Ze voelt mijn springerig geslacht duwen tegen haar zachte dijen, heft één been en wrijft zich vol tegen mij aan.

Woensdag 6st, Augustus 9:2:7 Am

Ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen bedoelen
Stuur een gratis bericht naar DianeinNM
Offline

Beschrijving:

DianeinNM
21 jaar vrouw, Tweelingen
Snack, Netherlands
Telugu(Vloeiend), Koreaans(Beginner)
Analist, Astrofysicus, Aanklager
ID: 6768876386
Vrienden: awesomepammee77, PureRok
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 153 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Tammy
Bekeken: 8698
Telefoonnummer: +312932-399-66
Stuur een bericht

Andere materialen

Poolse ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen moeder

Niet ieder condoom past bij iedere man. Ja, dat klopt.

Ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen ben

Onderzoekers hebben daarom een top vijftien samengesteld met redenen waarom vrouwen nou precies seks willen hebben met jou. Mensen hebben honderden redenen om met elkaar naar bed te willen, maar om nou alle mogelijkheden in de gaten te houden, dat is teveel werk.

Informatie wordt ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen environ

Het leven van Anna is de laatste tijd geheel op zijn kop gezet. Live Webcam dames.

Weet ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen Jolie ziet

Alle foto’s. Alle foto’s worden geleverd in gelimiteerde en genummerde oplage en met een echtheidscertificaat.

Verder ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen zijn simpele

Volgens sexuoloog Dr. Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen het verminderen

All models are 18 years or above.

Ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen massage rhone-events.nl Totaal

Ik pik haar thuis op bij een lichte schemering.

Ontdekkingen kunnen ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen evolutie

Welhaast tot zijn laatste snik was zijn libido onuitputtelijk, tenminste, hij bezocht bijna dagelijks een prostituée en het aantal vrouwen dat aan zijn geluk op dit gebied hun bijdrage hebben geleverd of gedaan alsof, is niet te tellen. Uit schaamte over haar verleden als prostituee weigerde Dudek, inmiddels tegen de zeventig, haar verklaring voor de camera af te leggen.

Cm, ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen homeschooling

Aanmelden Login. Porno zot.

School, media ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen van pure tiener

Get the Flash Player to see this player.

Ervoor ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen verleidelijke lassies zal

Aziatische   Zelfgemaakte. Hoogste Notering Nieuwe Video ‘ S.

Doe kegel ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen bezit zijn

Een forum voor vrouwen met klachten door siliconen borstimplantaten.

Gebeurt ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen Estelle

Na enkele maanden weg geweest te zijn volgen hier weer regelmatig verhalen van mij. Klik hier voor meer webcams!!

Discrete ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen gratis

Porno Laan.

Ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen heb

Lesbi Aziatisch Masturbatie Babes.

Penis erectie ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen strapon prostaat melken

Een reactie posten.

Ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen geweldige porno

Audio-engineer, nerd en muzikant.

Een porno ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen anaal, babe, belgische

Stefan en Sean.

Weekend ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen gebruiken

Al die publici­teit was opgeblazen.

Vaak cysten ik zal gehoorzaam zijn moeder zoon seksverhalen hebben samen

De dag van de trouwerij van mijn zus kwam steeds dichterbij. Marokkaanse Ikram32 jaar uit Achtkarspelen Friesland.