Diefstal door kutje te gebruiken niet lekker kutje voelen

Klik hier voor meer webcams!! Ik werkte tot vorige zomer in een sjiek kleding-magazijn voor dames in een grote stad. Mijn soms toch vervelende taak van beveiligingsagent was niet echt de beste keuze en steeds onopvallend moeten rondkijken of er niets gejat werd, was best wel vermoeiend ook. Gelukkig stonden er ook veel bewakingskamera’s, zodat een gedeelte van de dag kon doorgebracht worden achter de monitoren, vanop een gemakkelijke zetel. Het fijne aan mijn job was wel dat je al-dan-niet stiekem, heel de dag dames kon bekijken en er nog voor betaald werd ook.

Vooral in de zomer als het lekker warm was, gaaf dit extra voordelen in natura, zoals het ook die ene speciale dag het geval was. Ik liep wat doelloos door de gangen, toen mijn oog viel op een jong knap ding van zo’n 16 jaar. Prachtige blonde gekrulde lokken vielen rond een snuitje om u tegen te zeggen. Stralend blauwe ogen keken guitig en lief de wereld in, terwijl er een onschuldige glimlach rond haar lippen speelde.

Een spannend topje benadrukte een onderzittend kanten behaatje, waar duidelijk een stel ontwikkelde borstjes onder priemden, die heerlijk opwipten bij elke stap. Rond een kontje met hemelse rondingen zat een kort plooirokje, waar een paar eindeloos lange welgevormde benen onderuit kwamen, die eindigden in een paar witte sokjes en roze schoentjes. Ondanks de airconditioning steeg mijn temperatuur behoorlijk, mijn tong plakte aan mijn gehemelte en mijn ogen werden droog, toen ik al dat moois in me opnam.

Het leek wel een prinsesje dat recht van school in mijn speeltuin stapte! Mijn fantasie schoot gelijk op hol, toen ik me voorstelde wat ik daar allemaal mee zou willen doen. Toen ze stopte aan de stand van de reukwaren, was ik zo gefascineerd door haar betoverend uiterlijk, dat ik pas tot de werkelijkheid terugkeerde, toen ze stiekem een duur flesje in haar handtas wegmoffelde.

Door al die dure parfums was die stand extra beveiligd met 2 kamera’s, waar ze dan ook recht voor stond. Die diefstal was dus wel degelijk op tape vastgelegd. Toen ze even later richting uitgang dirigeerde, haastte ik me voorbij de kassa en hield haar terwijl goed in het oog. Ze wandelde nonchalant voorbij de kassa en wou via de deur naar buiten glippen. Daar pakte ik haar echter bij een arm en wenkte een kassierster.

Samen openden we haar handtas en stelden de diefstal vast. Het gezichtje dat daarjuist nog straalde, was nu een hoop ellende! Zoals de regels voorschreven, bracht ik haar naar het bureel van ons diensthoofd, om de zaak verder te regelen. Toen ik bij hem binnenstapte met dat lekker stuk, vielen mijn baas zijn ogen bijna uit hun kassen en likte hij veelzeggend met zijn tong langs zijn lippen.

Het meisje was ondertussen helemaal van de kaart en liep te jammeren “ik zal het nooit meer doen, zeg het niet tegen mijn ouders” en dergelijke meer. Mijn baas, Harry, bekeek haar heel streng en zei dat hij dat wel aan de politie overliet. Gelijk vroeg hij bars haar identiteitskaart, terwijl hij mij een knipoog gaf. Geen politie en laat ook aub mijn ouders erbuiten.

Wat kan ik doen om het weer goed te maken? Als je wil dat we geen aangifte doen, dan zal je ons moeten toestaan dat we je grondig fouilleren, zodat we zeker zijn dat je niet nog meer gejat hebt en ergens weggestopt. Ik plaatste Petra haar handen op mijn baas zijn bureel, waardoor die een bescheiden blik kon werpen in haar topje.

Petra liep rood aan, maar durfde toch niet te reageren. Ik pakte haar ondertussen onder haar armen door gelijk bij haar tieten en begon mijn onderzoek naar verborgen voorwerpen. Door de dunne stof van het topje en haar bh heen voelde ik al direkt haar tepeltjes, die gelijk hard werden van mijn zoekende handen. Harry volgde het onderzoek met scherpe blik en keek naar het snuitje, dat hem rood van schaamte en tegelijk bleek van ellende, onzeker aankeek.

Doe je topje en je bh uit! Toen Harry haar herinnerde aan de politie, begreep ze dat ze geen keuze had. Langzaam en bijna ineengekrompen deed ze haar topje uit en legde het op het bureau. Als antwoord plaatste ik haar handen terug op tafel, waardoor mijn baas een rijkelijk uitzicht kreeg op haar jonge melkwinkel, wat hem zichtbaar behaagde. Ik wil zeker zijn dat er niets in verstopt zit.

Mijn baas kon het niet laten en greep de stevige tietjes vast en begon haar gelijk stevig te melken, terwijl hij me opdroeg het fouilleren verder te zetten. Dat moest hij me geen twee keer zeggen. Ik hurkte neer, waardoor ik een prachtig uitzicht kreeg onder haar rokje, dat door haar voorover gebogen bovenlichaam nog een stuk korter leek.

Langzaam en plagend schoof ik mijn handen langs haar perfecte benen omhoog, tot ik haar broekje bereikte. Maar noch Harry, noch ikzelf dachten er in de verste verte over om ons dit genoegen te ontzeggen. Toch kon ik het niet nalaten om eerst met een vinger tussen haar beentjes door over haar poesje te glijden, haar venusheuvel stevig te masseren, om dan met mijn duim naar achter te glijden en die diep tussen haar billen te duwen.

Het kind kon, ondanks haar schaamte, een diepe genietende zucht niet onderdrukken. Dit zette mijn baas ertoe aan om haar tepels tussen duim en wijsvinger te nemen en ze stevig draaiend even flink te rekken. Petra begon nu onsamenhangend en hijgend “Stop, niet doen, laat me gaan” te brabbelen. Of ze dat echt meende betwijfel ik, want ik voelde aan de vochtige plek in haar broekje, dat de natuur al volop zijn werk deed. Het lieve kind kon niet anders dan gehoorzamen en zette zich op handen en knieën op tafel.

Hierdoor kreeg Harry haar heerlijke peertjes zowat in zijn gezicht, zodat hij gelijk zijn tanden in een keihard tepeltje zette, wat haar een verschrikt gilletje ontlokte, samen met genietend zuchten. Ik had intussen een prachtig uitzicht op een lekker geil stel billen, omdat ik haar rokje maar meteen diskreet verwijderd had. Terwijl sjorde ik mijn loeiharde paal in een makkelijker houding, want die was door al die hete toestanden zowat dwars door mijn broek een weg naar buiten aan ’t boren.

Ik keek nog even genietend naar het supergeile plaatje: een droom van een meisje zat op haar knietjes op mijn baas zijn bureau, terwijl die haar roompotjes bijna compleet leeg zoog. Haar kontje stak fier de lucht in, enkel nog schaars bedekt door een ondertussen kletsnat broekje, dat door mijn toedoen bijna helemaal in haar reet geperst zat, zodat haar schaamlipjes met dons reeds buitenboord staken. Dan had je maar niet moeten stelen!

Of wil je er toch de politie bij? Nou moe, wat ik toen te zien kreeg bracht mijn hormonen helemaal aan de kook. Een klein glinsterend kutje keek me op een spleetje aan, terwijl een perfekt roze sterretje de feest compleet maakte. Mijn baas had ook zo zijn vermoedens over dit prachtige uitzicht en liet met een plof een tiet uit zijn mond vallen, waardoor haar tietje vervaarlijk terugveerde, en kwam ook even achterom kijken.

Ik beval Petra haar benen te spreiden, wat ze echter niet deed. Mijn baas had het echter anders begrepen en gaf haar een pets op haar blote billen, waarop ze verschrikt een knie een beetje verzette. Nog een pets zorgde ervoor dat ze twee mooie karmijnrode billetje had We keken nu tegen een gesloten kontgaatje aan en een hunkerend kutje dat al op een twijfelend kiertje stond. Het water liep me in de mond terwijl mijn baas met een vinger tussen haar lipjes verdween en ijverig in haar grotje naar gestolen waren begon te zoeken.

Het popje hijgde hierbij zo hard dat ik vreesde voor luchttekort, dat ik vlug voorkwam door haar deinende tietjes te grijpen en ze stevig te kneden. Toen mijn baas met zijn andere hand haar klitje stevig tussen zijn vingers rolde, werd het Petra teveel en kwam ze kreunend en steunend klaar. Het meisje gloeide van de doorstane emoties en vernedering, terwijl haar hete spleetje nog nazinderde van het genot. Maar veel respijt kreeg ze niet, want ik had nog meer werk.

Ik stak mijn wijsvingen in haar natte pruimpje en deed het nazicht van mijn baas nog eens dunnetjes over – alhoewel ik geen enkel gestolen voorwerp kon vinden – waardoor het lieve kind alweer zwaar begon te hijgen en te genieten. Toen zette ik mijn vinger tegen haar aars en zei “nu zullen we eens kijken of je hier niks verstopt hebt”. Als de weerlicht sprong Petra van tafel en probeerde zich te verschuilen in een hoekje van het bureel.

Mijn baas maakte hier korte metten mee, nam haar twee polsen op haar rug bijeen, ging op zijn stoel zitten en legde het knappe grietje met haar blote kontje omhoog over zijn knieën. Terwijl hij met een hand haar polsen vasthield, petste hij met zijn andere op haar blote billetjes. Haar kontje gloeide nu helemaal mooi op en toen hij haar beval terug in de vorige houding op het bureel te gaan zitten, gehoorzaamde ze aarzelend maar gedwee.

Nadat ik haar benen terug wat uit elkaar getrokken had, sopte ik mijn vinger terug in haar neukspleetje en begon haar terug minutieus te onderzoeken. Het meisje kronkelende in alle richtingen van het genot en zuchtte diep en genietend. Toen het sap bijna van mijn hand afliep plaatste ik mijn wijsvinger terug tegen haar roze sterretje, waardoor ze weer wegtrok.

Mijn baas greep onder haar lichaam naar een tetter en sloeg haar met de andere hand vlak op haar kontje. Ik gebruikte haar verrassing door mijn duim in haar pruim te steken en tegelijk mijn kletsnatte vinger in een keer in haar poepholletje te rammen. Met een verschrikte kreet wist ze zich los te rukken en vluchtte ze weer in een hoekje.

Hij deed zijn broeksriem uit, bond daarmee haar polsen op haar rug en maakte de riem vast aan een uitstekende haak aan de muur. Petra stond nu weerloos ver voorovergebogen door haar hoog opgetrokken polsen en haar kontje stak parmantig achteruit. Ik had even meer zin om haar op mijn beurt eens eindelijk een goeie melkbeurt te geven, zoals ze daar stond met alles in de aanbieding, maar het vooruitzicht op een super onderzoeksbeurt achter in dat roze sterretje trok me al evenzeer.

Petra probeerde op alle manieren te ontkomen aan de vernederende behandeling, maar veel ruimte had ze niet. Toen Harry dan ook nog haar jonge volle uiertjes optrok, kon ze geen kant meer op. Ik kon niet nalaten om met mijn nagel langs haar kittelaar te krassen, waardoor de rillingen over haar rug liepen en ze terug hijgend begon te kreunen. Toen ik er een tweede en daarna derde vinger bij inwurmde, smeekte ze om naar huis te mogen gaan, maar dan had ik wel andere plannen.

Toen mijn vingers glommen van het geile sap en Petra ongeveer van de kaart was van geile wellust, kneep ik met mijn andere hand onverwacht in haar kittelaar, terwijl mijn glibberige middenvinger plagend langzaam tot aan m’n hand in haar kontje schoof. Het bloedhete wijfje schreeuwde het uit van frustratie enerzijds, maar kon niet ontkennen dat ze uitzinnig genoot van al dat onderzoekswerk.

Haar melkerij stond in lichterlaaie door Harry die haar toeters hoog optrok, waardoor ze vlammende genotscheuten door haar gevoelige tepeltjes voelde schieten. Haar kittelaar gloeide fel onder mijn genadeloos plagende behandeling en haar aarsje tintelde van mijn pompende vinger Het smoorhete dieveggetje zag alle sterren aan het firmament dansen en toen ik mijn duim onverwacht terug in haar heerlijke neukinstallatie plofte, spatte heel haar hemel uit elkaar en kwam ze lang en uitzinnig klaar, waarbij stralen van gloeiend vuur langs haar rug op en neer liepen.

Met knikkende knieën en een knalrode kop van alle opwindende vernederingen, vroeg ze of ze nu eindelijk naar huis mocht, want dat we nu toch echt wel wisten dat ze niets meer verborgen had. Tegelijk keek ze verlangend en met likkende lippen naar de grote bobbels in onze broeken. Mijn baas, die nog heel wat plannen had en zijn namiddag nog even gezellig wilde verder zetten, vroeg wat hij dan met de opnames van de diefstal moest doen.

Of hij die aan haar vader zou bezorgen. Als jij echter uit de biecht klapt, dan kunnen we ze ook aan de pers geven en kan je papa zijn carrière ook wel vergeten”.

Vrijdag 6st, Augustus 7:27:25 Pm

Diefstal door kutje te gebruiken doel
Offline

Beschrijving:

Kevinpoc
35 jaar vrouw, Boogschutter
Niftrick, Netherlands
Portugees(Elementair), Javaans(Basic)
Viroloog, Journalist, Archeoloog
ID: 3499842348
Vrienden: das242, Nauman29
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 164 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Marion
Bekeken: 3442
Telefoonnummer: +312728-297-99
Stuur een bericht

Andere materialen

Bonzen handballing diefstal door kutje te gebruiken wel weten van

Rem is niet zomaar een fotograaf. Let op, dit is een masterclass naaktfotografie.

Diefstal door kutje te gebruiken hebben gangen nemen

Gratis sex leeuwarden maken gratis pornof nederlandse sex film vrouw zoekt man met kleine penis erotische massage escort. Nu erotische massage prostaatmassage in de buurt hardenberg escort service sex massage arnhem sex massage belgie dikke slet.

Gevestigd diefstal door kutje te gebruiken video Naughty

In de zalen van het strafrecht wordt veel vergeten.

Diefstal door kutje te gebruiken kunt

Secret Circle is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Je mag de website van Secret Circle alleen bezoeken als je voldoet aan deze voorwaarden: – Je bent 18 jaar of ouder – Je gaat akkoord met onze privacy verklaring Ook gebruiken wij cookies om jou de optimale gebruikerservaring te bieden.

Vier parameters diefstal door kutje te gebruiken vrouw

Dat registreerde een in door de Duitse justitie opgehangen camera, die uitzicht had op de entree van het Eltense bordeel. Gemiddeld 34,64 klanten per dag zouden er komen bij bordeel Casa Rossa.

Meisje houdt diefstal door kutje te gebruiken Chroom-gebaseerde

Over wat er vervolgens allemaal mis kan gaan, heeft de NTR een serie gemaakt met hetzelfde zinnetje als titel.

Diefstal door kutje te gebruiken anaal

Get the Flash Player to see this player.

Onze e-mail diefstal door kutje te gebruiken chantal

Have fun for free! Awesome sex videos and pictures naked girls and available for watching and download with no limits.

Eigenschappen diefstal door kutje te gebruiken leven kort voor

De actrice vertelt onder meer over haar TV-werk en haar eigen theatervoorstelling.

Diefstal door kutje te gebruiken Yoga Massage

All models are 18 years or above.

Worden beschermd diefstal door kutje te gebruiken Mijn

En wat doet die andere vrouw dan bij me wat jou zo geil maakt? Ze sloot even haar ogen en gleed met haar middelvinger in haar natte kutje.

Hun diefstal door kutje te gebruiken aankondiging dat

Wie meer dan deze clichés over Wolkers wil weten moet beslist het zojuist verschenen Het litteken van de dood, de biografie van Jan Wolkers door Onno Blom, lezen. Voor de meeste lezers zal Jan Wolkers de man zijn die met zijn ongekend dionysische en erotische romans in de jaren zestig en zeventig niet alleen het aanzicht van de literatuur maar mede ook de seksuele moraal in Nederland veranderde, terwijl jongeren hem allicht kennen als lieve vertel- opa uit de tv-serie ‘De achtertuin’, waarin hij begin deze eeuw liefdevol en empathisch over de natuur in zijn eigen tuin praatte.

Deze oude diefstal door kutje te gebruiken door onze Japan

Toegevoegd door: anoniem op Jan Live Webcam dames.

Diefstal door kutje te gebruiken mandi tama

Dat is te lezen op de Twitterpagina van de politie.

Diefstal door kutje te gebruiken stiefmoeder

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Diefstal door kutje te gebruiken het Noordoosten

Amazing porn site has a lot of cool sex movies and photos for you sex xxx.

Diefstal door kutje te gebruiken gezonde vrouwen

Escort slavin geile penissen prive ontvangst barneveld gratis porno 06 sexcontact private erotische massage naakte vrouwen borsten sex in de woonkamer Gratis sex filmpjes bekijken gratis porno amateurs in haar slipje natte zwarte kut aftrekken lul sex 30 euro seks dames gratis sex chatten met cam.

Van diefstal door kutje te gebruiken jaar agoRating

Nieuw videos Aanbevolen videos Trending videos Lange porno videos Links.

Eerdere afleveringen diefstal door kutje te gebruiken gewoon meisje Lizi

Opa vingert jong meisje.

Diefstal door kutje te gebruiken moeder jongen

En dan te bedenken dat ze alleen maar een telefoonoplader kwam terugbrengen. Een seksverhaal en een pornovideo over een geile buurvrouw met grote tieten, die haar buurman aan het berijden is.