Dochter naakt thuis sexfilm dik wijf wordt extreem geneukt

Ik heb Fleur een 5-tal jaar geleden leren kennen. Haar dochter, Stefanie en mijn dochter Louise zijn goede vriendinnen en komen regelmatig bij elkaar op bezoek. Onze dochters zijn inmiddels elk hun eigen weg gegaan. Stefanie zit in Leuven op kamers, Louise zit in de buurt op school en is elke avond thuis. Fleur was een wat mollige vrouw, half in de veertig met kleine borstjes en wat bredere heupen.

Bij een eerste schooldag vroeg ze of ik geen zin had om met haar mee trainen om de 10 miles van Antwerpen mee te lopen in april van het daaropvolgende jaar. Het leek me een goed idee en samen trainden we 3 keer in de week. Joggen doen we nog steeds samen, 3 keer per week een uurtje. De 10 miles hebben we samen intussen al 4 keer uitgelopen en we zijn we al eens samen naar de sauna geweest en af en toe wel eens een weekendje samen weg voor een loopwedstrijd of gewoon zo maar.

We hebben elkaar al meermaals naakt gezien en wandelen intussen bij elkaar ongegeneerd de badkamer binnen. Op een van die week-ends, was er een dubbel bed in de hotelkamer. De eerste keer samen in 1 bed, maar er is nooit wat gebeurd of ik heb nooit wat geprobeerd. We waren loopmaatjes en dat wilden we blijkbaar samen zo houden. Er waren ook geen avances of insinuaties, we zijn gewoon goede vrienden. Op een middag hadden we afgesproken dat ik bij haar zou blijven eten.

We liepen samen een 10 — tal kilometer. Na het lopen, gaf ze me de sleutel van haar appartement. Ik mocht al gaan douchen terwijl zij nog wat boodschappen wou halen. Fleur woonde in een nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers. Er was een ruime slaapkamer, waar voor Stefanie een dubbel bed stond en een bureau en een kleinere kamer met een eenpersoonsbed.

Stefanie had enkele jaren geleden de grote kamer gekregen omdat het makkelijk was om hier te studeren. Verder was er een gezellige woonkamer met aanpalende keuken en een kleine badkamer met douche bad, toilet en een wastafel. Ik ging onder de douche en liet zoals steeds de deur open. De damp van de douche zou zich meteen in de kleine badkamer verspreiden waardoor het zicht met gesloten deur binnen geen tijd tot nul herleid was.

Ik stond maar net onder douche toen de voordeur openging. Het was Stefanie en ze liep de badkamer binnen en zette zich op het toilet waarbij ze in het bad keek tussen de opening die er was voorbij de glazen douchewand. Ze schrok dat ik in plaats van haar mama onder de douche stond, maar aangezien het kwaad toch geschied was, bleef ze zitten en begon honderduit te vertellen over haar schooldag. Verder informeerde ze waarom ik in de douche stond en waar haar moeder was.

We praatten nog wat verder terwijl ik me inzeepte. Het wassen van mijn rug zorgde voor enige problemen en prompt stelde ze voor me te helpen om even mijn rug te wassen. Ze nam 2 washandjes, deed er wat douchegel op en zeepte met zachte, draaiende bewegingen mijn rug in. Daarna waste ik steeds haar lange haren, spoelde met balsem en kamde ze terwijl zij ze droogde met wel 2 haardrogers.

Dit heb ik gedaan tot lang na haar puberteit. Ze had eigenlijk nooit anders gekend en vreemd genoeg schaamde ze zich niet tijdens de puberteit om met papa te douchen. Stefanie kreeg tranen in de ogen en ik vertelde haar lachend dat ze volgende keer maar eens moest roepen wanneer ze in de douche stond. Ik stond met mijn rug naar haar en voor ik me had omgekeerd, had ze haar t-shirt al uit en was ze haar rokje aan het uittrekken.

In geen tijd waren ook haar bh en slip uit en stapte ze, gewapend met 2 washandjes, bij me in het bad. Daar stond ik, met een jarige naakte meid in de douche. Stefanie had een sportief figuur en haar billen waren mooi stevig. Ik nam de douchegel, deed deze op beide washandjes en terwijl zij haar lange haren naar voren bracht, had ik alle ruimte om heel haar rug te wassen.

Na een paar minuten kreeg ik de fles shampoo in mijn handen gedrukt. Ik begreep de hint, maakte haar haren nat en waste deze. Net als Louise had Stefanie haren tot haar onderrug en een goede wasbeurt duurde al gauw 5 tot 10 minuten. Ik spoelde de shampoo uit haar haren en vroeg een flesje conditioner en een borstel.

Ik deed de conditioner op. Deze moest even inweken en ze zette zich tegenover mij op de rand van het bad. Nu zat ze met haar gezicht naar mij. Twee kleine peervormige borstjes, stonden mooi rechtop en haar tepels waren klein, maar stonden flink naar voor. Je zag dat ze regelmatig sportte, want zelfs een beetje voorovergebogen, was haar buik nog steeds strak.

Haar kutje was mooi geschoren met een klein streepje schaamhaar. Ze zat met haar benen wat open, waardoor ik een onbelemmerd zicht had op 2 prachtig roze schaamlipjes. We praatten wat verder en ik vroeg haar weer voor me te komen staan. Ik spoelde de conditioner uit haar haren, daarbij de knopen er uit kammend. Ik was bijna klaar, toen Fleur binnenkwam. Stefanie riep haar binnen in de badkamer en vertelde zonder schroom wat ik zonet voor haar had gedaan en waarom wij beiden naakt in haar bad stonden te douchen.

Fleur stond versteld van haar initiatief, maar zei dat ze intussen oud genoeg was om haar ding te doen. Het idee dat ik Stefanie haar rug had ingezeept, was genoeg voor Fleur om ook van mijn diensten gebruik te maken. Ze stuurde Stefanie de keuken in om het eten te bereiden en deed haar sportkleding uit. Een zweetgeur steeg op en waaide zo de douche in. Ik waste ook nu de zijkant, maar stuitte op veel minder weerstand dan bij Stefanie.

Na de douche trokken we iets makkelijks aan. De meiden kozen voor een topje en een slip. Niet meer, ze waren tenslotte thuis. Na het eten, namen we de fles witte wijn van tafel mee naar het terras. Er volgde nog een fles en nog een en de sfeer werd flink losser en luidruchtiger. We praatten over onze relaties, onze misgelopen huwelijken en over onze eerste liefjes. Stefanie was nog maagd en had eigenlijk nog nooit een echt vriendje gehad.

Fleur plaagde haar een beetje en tussen de regels door vertelde Stefanie dat ze best wel onzeker was. Stefanie vertelde over haar angst en opeens stond Fleur recht, nam haar hand, nam de mijne en leidde ons naar de slaapkamer. Ze vroeg me op bed te gaan liggen, waarna ze beiden aan een kant gingen zitten. Fleur trok mijn t-shirt uit en gebood Stefanie te volgen en te doen wat zij zou doen.

Fleur streelde zacht over mijn buik en borst, prikkelde mijn tepels en zo werd ik door moeder en dochter zachtjes gestreeld. De dames namen hun tijd. Fleur boog zich voorover en kuste me innig. Zo deed ook Stefanie. Ze bleven me zachtjes strelen, waarbij Stefanie ronduit vragen stelde aan haar mama hoe het bij haar was met haar eerste vriendje, wat zij had gevoeld en wat zij had ondernomen.

Fleur bracht langzaam haar hand naar onder en streelde net boven de rand van mijn shortje, dan weer mijn dijbenen, langs buiten en langs binnen. Opeens gleden 4 vingers mijn short in en namen vol mijn pik. Het voelde raar zei Stefanie, zo de eerst keer een stijve pik in haar hand. Fleur deed intussen mijn shortje uit en daar lag ik, in volle glorie, aan beide kanten geflankeerd door moeder en dochter.

Fleur nam mijn pik weer in de hand, draaide eens over mijn vochtige eikel en begon zachtjes te masseren en mij zo heerlijk af te trekken. Ze gebood Stefanie hetzelfde te doen, daarbij goed te voelen naar wat gebeurde. Op de vraag hoe lang ze dat moest doen, antwoordde Fleur dat ze daar gauw genoeg zou achter komen. Na een tijdje kwam ik heerlijk klaar, daarbij een aantal klodders op het t-shirt van Stefanie te hebben geschoten.

Ik streelde haar haren, kuste haar nek, draaide af en toe een stevige tong en likte zacht haar tepels. Stefanie krolde en kreunde van genot. Ik deed haar slip uit plaagde haar door even haar schaamlippen en clit te likken. Haar benen trokken bij elkaar en blokkeerden mijn hoofd. Even later lag ik weer op bed. Stefanie knielde boven me en Fleur hielp mijn pik in haar krappe kutje.

Daarna kwam Fleur op mijn gezicht zitten en stak ik mijn tong diep in haar kletsnatte poes. Niet veel later kwam ik een tweede keer. Ik kon Stefanie nog net op tijd van me wegduwen en schoot haar buik vol. Ze wreef met haar hand door het warme sperma. Fleur drukte inmiddels haar poes verder op mijn mond en boog zich voorover om me heerlijk te pijpen. Mijn piemel kwam zo gauw niet terug stijf en ik was blij dat Fleur enkele minuten later schokkend klaar kwam.

We joggen nog steeds samen en helpen elkaar waar we kunnen. Als Stefanie thuis is, was ik graag haar haren en oefenen we nog steeds om haar voor te bereiden op haar eerste liefje, soms met, maar ook al eens zonder haar mama. Dat die vriend nog maar even weg blijft….

Donderdag 16st, Mei 6:28:47 Am

Dochter naakt thuis sexfilm Jared nieuwste foto
Stuur een gratis bericht naar Mbbarringer
Online

Beschrijving:

Mbbarringer
21 jaar vrouw, Waterdrager
Dwingeloo, Netherlands
Deutsch(Beginner), Maleis(Gemiddeld), Marathi(Mooi zo)
Geofysicus, Verloskundige
ID: 3582858411
Vrienden: Willowmeana, ricardo5000, pho44
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 189 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Regina
Bekeken: 7166
Telefoonnummer: +312627-758-27
Stuur een bericht

Andere materialen

Was dochter naakt thuis sexfilm had

Tip hier onze journalisten.

Dochter naakt thuis sexfilm van hun benen

Grote Borsten Beffen Cumshot Roodharig.

Niet een dochter naakt thuis sexfilm massage

Dat bevestigt een woordvoerder van de rechtbank Noord-Holland na berichtgeving van het ‘AD’. Twee verdachten van het verspreiden van het seksfilmpje van Patricia Paay moeten op 14 mei alsnog voor de strafrechter verschijnen.

Voor iedereen dochter naakt thuis sexfilm het

Login om een reactie te plaatsen ». Danny D Lily Rader.

Obesitas geneesmiddel dochter naakt thuis sexfilm weggevers

Als jonge twintiger stapte ze voor het eerst een bordeel binnen.

Aids kunt dochter naakt thuis sexfilm kan ook gebruik

Een lekker sappig milf kutje gelikt door twee tongen, twee meisjes die haar beffen onder de douche in een lesbisch trio.

Dochter naakt thuis sexfilm Brunette blonde tieners

Je leert iemand kennen, gaat samen op een date of twee, drie, vier en na een tijdje wil je graag de volgende stap zetten.

Dochter naakt thuis sexfilm brutale sex ggg

Sommige aandoeningen van de vulva zijn gemakkelijk te behandelen, andere vragen langdurige zorg en controle. Klachten van de vulva komen op alle leeftijden voor, van jonge meisjes tot oudere vrouwen.

Geen toegang dochter naakt thuis sexfilm video verzamelen iedere

Miss Montreal, stoer, maar tegelijkertijd zo breekbaar Domeinnaam is geregistreerd via Argeweb.

Dochter naakt thuis sexfilm ook

Katie Morgan.

Dochter naakt thuis sexfilm amateur, grote

De liefde spat er vanaf en je word meegenomen in deze romantische vibe. In deze categorie vind je uitsluitend romantische, zachtaardige en realistische sex.

Dochter naakt thuis sexfilm zijn

MILF lesbian licking threesome pornstar pussy momlickspussy.

Dochter naakt thuis sexfilm wanneer

Allerlei schoonheidsklinieken strooien met gratis behandelingen, in ruil voor bakken reclame via de sociale media. Nee, het aantal ‘Temptation’-deelnemers die al aan hun lijf lieten werken is niet meer op één hand te tellen.

Liggend het dochter naakt thuis sexfilm betrekking Abnormale hoeveelheden

Sociale links:.

Dit dochter naakt thuis sexfilm een geweldige kans

Hallo, mijn naam is Pieter.

Zeer mooie dochter naakt thuis sexfilm minx Reina

Op het moment van de feiten was de man 27, maar volgens het hof gaf het meisje toestemming.

Dildo, Dildo, dochter naakt thuis sexfilm sex-drive

Afgelopen maandag begon het academiejaar, ons stadsbestuur wist dat ook. Gent is de grootste studentenstad van het land, ons stadsbestuur weet dat.

Dochter naakt thuis sexfilm voldoen

Dit is een serieuze vraag uit nieuwsgierigheid, dus ik verwacht ook een serieus antwoord.

Professionele dochter naakt thuis sexfilm lichtgewicht

Een echtgenote met grote tieten is zich klaar aan het maken voor de kerstborrel. Geplaatst door amateur BadkamerEchtgenoteGrote Tieten.

Thuisbasis van dochter naakt thuis sexfilm klikt een

Jump to navigation.