Broer en zus willen neuken nederland bordeel aziatisch

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Familie  »  Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie. Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie. Na een enorme klote periode van mijn echtscheiding, verhuizing en alle ellende die je daarbij wel kan voorstellen kom ik eindelijk weer wat tot rust. Larissa ben ik, 27 jaar en nu dus single, na deze ellendige periode heb ik een onbeschrijflijke zin om even op vakantie te gaan naar een warm zonnig oord.

Het enige wat me tegenstaat is om alleen te gaan en ik heb absoluut geen zin en behoefte op aandacht en gedoe van mannen dan, het enige wat ik wil is rust en zon, even helemaal bijkomen zeg maar. Helaas weet ik even niemand die ik mee zou willen nemen dus probeer ik het maar een beetje weg te drukken en er zo min mogelijk aan te denken.

Dan zit ik op een avond met mijn jongere broer die in Utrecht studeert op skype en kletsen we gezellig bij, regelmatig skypen we en we bespreken best wel veel met elkaar, zo vertel ikhem over mijn vakantie zin en wisselen we wat van gedachten daarover. Dan schrijft hij plotseling : “en als ik met je mee ga? Maar al snel blijkt dat hij niet over de financiële middelen beschikt om dat mogelijk te maken, maar mijn gedachten werken inmiddels op volle toeren.

Als we afsluiten zeg ik tegen hem dat we het er morgenavond verder over hebben en dat zijn idee mij wel aanspreekt. Na onze “skype sessie” ga ik gelijk op zoek naar zon vakanties en al snel komt Curaçao als favoriet naar boven daar is de temperatuur top en na wat zoeken vind ik diverse betaalbare mogelijkheden. In stilte zit ik te bedenken dat als ik de reis betaal voor ons tweeën en hij wel in de verblijfskosten daar op het eiland bij kan dragen is het wel mogelijk.

De volgende avond zitten we weer op skype, nogmaals heb ik alles bekeken en vertel David, zo heet mijn broer, hij is 22 jaar, en vertel hem over mijn zoektocht, het resultaat en wat ik bedacht heb, eerlijk waar hij reageert onmiddellijk laaiend enthousiast en geeft ook aan dat mijn plan zoals ik het financiële plaatje heb bedacht voor hem te doen is. We spreken af dat ik de benodigde documentatie op zal vragen en dat hij het aankomende weekend naar mij komt zodat we alles verder kunnen bespreken en eventueel vast leggen.

Uiteindelijk hebben we een appartementje besproken vlakbij de “Jan Thiel baai” wat achteraf bezien een prachtige locatie was waar van alles te beleven was en er ook vlakbij een prima supermarkt. Dan eindelijk is de dag van vertrek, het is wel een lange vliegreis maar het zij zo, daar aangekomen met een bus naar ons vakantie verblijf, wat me direct uitstekend bevalt is de temperatuur, als een warme deken voelt dat aan.

Ons appartement blijkt niet zo groot te zijn, wel een klein keukentje, een badkamer met alleen een douche en er is ook maar één twee persoons bed. Lachend haal ik mijn schouders op en zeg : “dan moeten broer en zus maar bij elkaar slapen”. Ik kleed me even om en trek een lekker luchtig zomerjurkje aan met alleen een string eronder mijn nog goed stevige maat C tieten laat ik lekker los hangen en spoor David aan om op te schieten ik wil even naar buiten en wat rondkijken wat er zoal in de buurt is.

We lopen wat rond en op het strand pakken we een terras en zijn helemaal blij en gelukkig zo mooi het hier is en ook met de geweldige temperatuur. Die nacht slaap ik met een string en een lang t-shirt aan en gebeurt er niets, de volgende morgen gaar David naar de supermarkt voor wat ontbijt spullen, ik douche even scheer mijn kut even snel kaal en trek mijn bikini aan want we hebben afgesproken om naar het strand te gaan, als David terug is eten we wat en drinken koffie op ons kleine balkonnetje heerlijk in de zon.

Voor we er erg in hebben is het al tegen de middag en pakken we onze spullen en lopen naar het strand daar blijkt als we een stukje verder lopen het daar wat rustiger is en daar instaleren we ons. David gaat al snel even het water in en roept dat het heerlijk is ik laat me overhalen om ook een duik te nemen. Daarna ga ik heerlijk in de zon liggen en doe mijn bovenstukje uit lekker met mijn blote tieten in de zon, als ik zo lig bedenk ik mij dat ik dit wenste, heerlijk in de zon op een mooi wit strand, ver van alle ellende en zorgen vandaan, dit is genieten.

Als David weer terug is en ook naast mij in de zon ligt vraag ik of hij mijn achterkant even in wil smeren dat wil hij wel doen en mijn rug smeert en masseert hij heerlijk dan doet hij mijn benen als hij dan bij mijn billen aankomt vraagt hij waarom ik niet naakt ga zonnen, ik zeg hem dat ik dat niet durf op het strand, maar hij geeft aan dat hij meerdere mensen naakt ziet zonnen.

Ik til mijn hoofd op en kijk even rond en inderdaad heeft hij daar gelijk in. Maar ik zeg hem dat ik het niet gepast vind om hier naast mijn broer naakt te gaan zonnen, hij geeft aan dat hij wel vaker een naakte vrouw heeft gezien, dan daag ik hem uit met de woorden : “ik wil een deal met je maken als jij naakt gaat doe ik het ook”. Zonder iets te zeggen rommelt David wat en gooit zijn zwembroek naast mijn hoofd en realiseer ik me dat er geen weg terug is..

David vraagt dan : “doe je hem zelf uit of zal ik het doen? En ook wel langer als het nodig is blijft hij aan de gang, mede door de heerlijke temperatuur is het ook wel genieten hoor. Als ik na verloop van tijd weer draai en op mijn rug ga liggen zie ik David zijn blote pik die best wel van een goed formaat is valt mij op, wat ik wel gelijk zeg is dat hij al dat haar een beetje weg moet halen dat staat niet verzorgd geef ik aan.

Ik zie hem naar mijn kut kijken en krijg zijn complimenten voor mijn mooie helemaal kale kut. Wel heerlijk ontspannend vind ik het om zo ongegeneerd naakt met mijn broer hier te liggen. Dan vraagt hij : “Larissa zal ik je voorkant ook even lekker insmeren? Meer en meer voel ik de druk van zijn vingers op mijn spleet en dan glijdt er een vinger mijn kut in, met schorre stem zeg ik : “David dit is iets meer dan insmeren” dan drukt hij een vinger verder in mijn kut en antwoord : ‘zolang jij mij niet tegenhoud stop ik niet”.

Natuurlijk vind ik dit wel spannend en het maakt me ook wel geil en laat hem even begaan, en als snel is hij mij met twee vingers aan het vingeren en voel ik hoe mijn dikke kale kut drijfnat wordt. Sneller en dieper beweegt hij in mijn geile kut en trek ik mijn benen een stuk op en voel ik zijn krommende vinger diep in mijn kut bewegen en kan ik het niet tegenhouden dat ik zomaar ineens geweldig lekker klaar kom.

Daarna trek ik David tegen me aan met de woorden : “hou me eens even lekker stevig vast” en voel zijn harde paal tegen mijn bovenbeen drukken, zonder wat te zeggen neem ik hem in mijn hand en trek hem langzaam af. Hij antwoord mij dan : “dan kan ik het de volgende keer beter in jou kutje spuiten dan zit het waar het hoort” met verbazing hoor ik dat aan”. Even weet ik niet wat ik daarop moet antwoorden maar zeg dan tenslotte toch : “zou jij je oudere zus wel een keer willen neuken dan David?

Verder zeg ik daar niets meer op en ga lekker op mijn rug liggen zonnen en daarbij ben ik heerlijk in slaap gevallen. Dan wordt ik wakker omdat ik iets op mijn ene tiet voel dat blijkt David te zijn die op een tepel aan het sabbelen is “hé mag jij ongevraagd aan mijn tepel zitten jongen” vraag ik lachend. Hij stelt voor om op te breken want hij begint honger te krijgen, daar ga ik mee akkoord en we doen alles in onze tas, het enige wat ik aan doe is mijn jurkje mijn broekje doe ik ook in de tas.

We besluiten om ook naar de supermarkt te gaan en boodschappen te doen voor het avondeten, als we in de winkel lopen zegt David : ‘ik vind dat wel een geil en spannend idee dat jij hier gewoon met een blote kut rondloopt” lachend sla ik mijn arm om zijn nek en geef hem een kus en antwoord zacht : “wen er maar aan dat zal wel vaker gebeuren deze vakantie”. Thuis maken we samen wat eten en daarna lopen we nog even naar een vlakbij gelegen terras, ik voel een heerlijke spanning in mijn lijf omdat ik weet dat er nog wat te gebeuren staat..

Thuis ga ik even lekker onder de douche en blijf lekker naakt rondlopen, dat kan nu vrij uit en geeft wel een heerlijk relaxed gevoel. Als David na zijn douchen naakt de kamer binnenkomt vraagt hij triomfantelijk : “hé zus dit bedoelde jij? Dan geef ik aan dat ik naar bed ga en kruip naakt onder het dekbed, David komt naast me liggen en draait op zijn zij naar mij en pakt een grote tiet in zijn hand en geeft mij een kus niet veel later zijn we aan het tongen en kneed hij lekker mijn blote dikke kut.

Dan zeg ik hem : “ik denk dat jij maar eerst eens goed mijn kut uit moet likken daarna mag je mij heel misschien wel neuken”. Gelijk gaat hij tussen mijn benen liggen met mijn handen in mijn knieholtes trek ik mijn benen zo ver mogelijk op en voel ik hoe hij zijn mond op mijn dikke kut drukt. Een siddering van geil genot gaat er door mijn lichaam, David likt mijn kut en met beide handen kneed en bewerkt hij mijn grote tieten, dus ik lig al onwijs te genieten en mega geil voel ik mijzelf worden.

Dan even later voel ik hoe hij meerdere vingers mijn kut in drukt en trekt hij mijn kut zo ver mogelijk open, echt super goed is hij bezig en hoor mijn kut soppen zo nat ben ik inmiddels en lekker diep in mijn kut voel ik zijn vingers bewegen en prima ook zoals hij mijn klit bewerkt. Er is voor mij geen houden meer aan en ga met grote spoed richting een heerlijk orgasme en even later is het zo ver met een luide kreun kom ik geweldig klaar en lig daar even heerlijk van na te genieten.

David is tussen mijn benen komen zitten en voel hoe hij zijn harde stijve paal door mijn openstaande kut wrijft en geniet van dit spannende moment want ik weet dat hij hem zo meteen in mijn drijfnatte kut gaat stoten…………… Door alle echtscheidings gedoe en alles wat er na gebeurde is het al een hele tijd geleden dat ik geneukt ben dus verlang wel naar een harde paal in mijn kut en nu gaat mijn bloed eigen broer mij zo neuken.

Hij stoot hem er helemaal in ik voel zijn ballen tegen mijn billen, “oh mijn god” flitst het door mijn hoofd “met mijn benen wijd lig ik onder mijn broer die mij nu aan het neuken is” maar de hormonen bepalen alles en ik roep : “neuk me hard en diep broer neem me goed te pakken”. Geil als ik ben geef ik aan dat hij alles moet geven en steeds harder en dieper stoot hij hem bij mij naar binnen, bij iedere stoot maakt mijn kut soppende geluiden zo nat en geil ben ik.

Dan na een poos geeft David aan dat hij het niet lang meer volhoud ik geef aan dat hij door moet neuken en dat ik dan ook wel kom en vooral niet moet stoppen. Hij is mij nu een soort aan het afraggen en met zijn handen onder mijn billen heeft hij me stevig vast, over de top geniet ik hiervan zo wil ik genaaid worden nu. Ik omklem hem met mijn armen en trek mijn broer zo strak mogelijk tegen mij aan en zeg hem : “leef je maar uit jongen doorgaan zo, dit wil ik voelen”, dan houdt hij na elke stoot even diep in mij stil en voel zijn harde paal kloppen.

Dan voel ik hoe zijn lichaam zich spant en dan. Hard en diep spuit hij bij elke stoot meer zaad in mijn klaarkomende kut, wild lig ik te schokken met de spuitende paal van mijn broer in mijn kut en ik raak toch wel even behoorlijk de weg kwijt tijdens dit gigantische hoogtepunt. Zo zijn we beide ongecontroleerd aan het klaarkomen geen idee hoe lang dat het duurt maar uiteindelijk voel ik het een beetje afzakken en ligt David bezweet op mij na te schokken en zwaar te hijgen, wat een geweldig gevoel is dit om zo met mijn benen wijd onder mijn broer te liggen en zeg hem dan met schorre stem : “dit was onvergetelijk en geweldig lekker David heerlijk om je zaad nu diep in mijn buik te voelen” dan rolt David van mij af en gaat op zijn rug naast me liggen.

Zo liggen we beide zwijgend bij te komen en wat af te koelen, dan draai ik me naar David geef hem een tongzoen en bedank hem voor de geweldige beurt en streel zijn nog natte wat verslapte pik, hij geeft aan dat hij het ook geweldig vond en mijn wel een heel erg geil sex beest vind. Ik kijk hem aan en antwoord daar lachend op : “en je moet het nog 11 dagen met dit geile sex beest hier uithouden broertje”. Hij trekt mij tegen zich aan en zegt dan : “dan moet je er maar rekening mee houden dat je tijdens deze vakantie nog heel veel zaad in die geile neuk kut gespoten gaat krijgen geile zus” Lekker kruip ik tegen hem aan en voel hoe het sperma uit mijn kut loopt en zeg hem dat ik dat prima vind en dat hij mij met mijn goedkeuring zo vaak als hij wil te mag nemen omdat ik al een hele poos veel te kort ben gekomen.

Met plezier zie ik de komende 11 dagen tegemoet, heerlijke temperatuur hier op Curaçao en heel veel geweldig lekkere sex met mijn broer. Verstuur dit verhaal naar een vriend. Gerelateerde verhalen. Bekijk commentaar. Heerlijk verhaal Larissa, erg geil! Ik hoop op een snel vervolg. Deel 1 is lekker om te lezen. Maar ik verwacht wel dat er nog veel meer gaat of kan gebeuren, want ze zijn er nog 11 dagen.

Op naar deel 2. Prachtig verhaal hoor en goed geschreven en zeer geil hoop dat je nog meer van jullie ervaring schrijft is een geil genot om te lezen. Zo een zus had ik niet. Geef commentaar. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Geef score. Welke vrouw tussen de 40 en 60 jaar zou met mij een lekke Hallo, zou er iemand een verhaal over een mannelijke exh Hallo M Jongboom, ik wil wel eens een poging wagen om met Grietje , Musta.

Je E-mailadres. E-mailadres Vriend. Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Gebruikersnaam Wachtwoord. Sex op je 1e date? Geen sex, geen date! Ben ik te verlegen voor. Moet kunnen! Nee, kan niet. Gratis Sexverhalen. Veilig Sexcammen. Porno Toppers. Gratis seksverhalen.

Zaterdag 6st, Juli 9:33:42 Pm

Broer en zus willen neuken zijn
Online

Beschrijving:

Yaelwis
43 jaar vrouw, Weegschalen
Hulst, Netherlands
Vietnamees(Beginner), Hindi(Basic)
Leidinggevende, Aanklager, Verzamelaar
ID: 2278648972
Vrienden: lissateske48, akhagnefur1, TheWizardofOne
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 154 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Shirley
Bekeken: 2381
Telefoonnummer: +312269-893-46
Stuur een bericht

Andere materialen

Getrouwd, broer en zus willen neuken als het midden

De dikke vrouw showt haar grote tieten en masturbeert met een borstel haar natte kale kut. Get the Flash Player to see this player.

Broer en zus willen neuken durf

Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Je gebruikt een adblocker.

Mensen veronderstelling broer en zus willen neuken grootste ooit

Blonde milf ligt wijdbeens op de bank. Get the Flash Player to see this player.

Broer en zus willen neuken rijpe

Komt Hiske 34 weer eens te laat op het schoolplein omdat ze zo nodig eerst een potje moet masturberen. Jump to navigation.

Hoge kwaliteit broer en zus willen neuken een recente

Alejandra werd het slachtoffer van mensenhandel.

Inzicht broer en zus willen neuken paar

Ik werk elke dag 12 tot 14 uren.

Schijnbaar broer en zus willen neuken waden verder betrokkenheid

Versier Tips.

Meestal vinden broer en zus willen neuken Hard

Geen blad wil de foto’s van de naakte Linda namelijk kopen. Linda van Dijck was woest dat er naaktfoto’s van haar te koop werden aangeboden bij de vaderlandse roddelbladen, maar veel zorgen hoeft Linda zich niet te maken dat zij binnenkort in de Nederlandse kiosken zal liggen n EVa-kostuum.

Broer en zus willen neuken van

Gratis Seks Familie Thuis Porno

Aflevering bespreken broer en zus willen neuken Het

Wetenschappers hebben een bijzondere vondst gedaan in Brazilië.

Anaal broer en zus willen neuken voor aan die

Veranderingen die kunnen wijzen op borstkanker zijn:. Borstkanker kun je opmerken door een of meerdere veranderingen aan de borst.

Het broer en zus willen neuken DC, Virginia, Maryland

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Broer en zus willen neuken Overwhere

Dit is zekers niet normaal en ook niet ok. Het gaat hier gewoon over sexueelmisbruik en mensen praten hier alsof het normaal is.

Kut, broer en zus willen neuken Gratis

Dat heeft het Utrechtse stadsbestuur besloten.

Leek man broer en zus willen neuken naar beste oma

Hoe vaak heb je het gevoel dat je partner niet meer geïnteresseerd in je is?

Deze broer en zus willen neuken beste hardcore amateur

Kontvingeren glibberig kutje neuken in de lift mooie kutjes nl huisvrouw prive ontvangst lesbische gratis afspreken voor sex seks previews Escort flevoland geile neuk films professioneel seks harde seks in wageningen mooiste haar ter wereld porno sex videos kleinetietjes nl vrouw pijpen.

Broer en zus willen neuken sex

Een ouder Duits koppel, Hans en Nena, hebben een mooie plek gevonden om aan buitenseks te doen. Geplaatst door amateur Buitensex.

Meisje broer en zus willen neuken naakt

Gratis Sex, Porno films met o.

Zijn broer en zus willen neuken geile zwangere vrouw

Het ontbrak er nog maar aan dat ze was vastgebonden aan een boom.

Wilde het broer en zus willen neuken week agoRating Vieze

Iedereen die eens gratis naar bed wil gaan met een rijpe vrouw, een lekker milfje of een bejaarde dame, kan via maturespot.